Έξαψη (10/2): Η Εβίτα πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφώρω

Χάος στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη (10/2): Η Εβίτα πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφώρω

Πανικός θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, Έξαψη καθώς η Εβίτα θα πιάσει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ'΄αυτοφώρω στο Μοναστήρι και του ζητάει να χωρίσουν.

Αυτά θα δούμε απόψε στην Έξαψη

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 18

Η Εβίτα στο Μοναστήρι πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφώρω. Η Μαρίνα με τα στοιχεία από το δεύτερο κινητό της Βίκυς, βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τη σύλληψη του ενόχου. Η φιλία του Κωστή με την Εβίτα όμως βάζει σε υποψίες τη Μαρίνα και αρχίζουν να προκαλούνται ρωγμές στη σχέση τους. Η Τζόυ ξεκινά μαθήματα κιθάρας με τον Κωστή.

Έξαψη (10/2)

Ο Γιάννος ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για την αναδοχή του παιδιού για να μπορέσει να κάνει την Κλαίρη να γυρίσει σε αυτόν. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να χωρίσουν. Ο Αλέξανδρος φεύγει από το σπίτι και είναι πλέον αβέβαιο για το αν θα καταφέρει να ξαναδεί την Κλαίρη, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε και τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην Έξαψη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Διπλός χωρισμός στην Έξαψη - Εβίτα και Κλαίρη παρατούν τον Αλέξανδρο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Έξαψη αφού σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, τόσο η Εβίτα όσο και η Κλαίρη, θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να παρατήσουν τον Αλέξανδρο.

Η Κλαίρη, αφού καταδίδει τον Γιάννο στην αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου, καταφεύγει σε ένα μοναστήρι για να βρει την ηρεμία της. Εκεί θα τη συναντήσει ο Αλέξανδρος, χωρίς να υποψιάζεται ότι η Εβίτα είναι στο κατόπι του.

Ο Αλέξανδρος, μετά την επίθεση που δέχτηκε στον όρμο από αγνώστους, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δίνει κατάθεση για το συμβάν στον Μηνά. Στην ερώτηση για το αν τους αναγνώρισε, εκείνος απαντά: «Οχι. Δεν πρόλαβα να δω τα πρόσωπά τους. Αιφνιδιάστηκα». Την ίδια ώρα ο Τζώρτζης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο υπαίτιος πίσω από τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου και γίνεται έξαλλος. «Αυτό είναι καταστροφή», μονολογεί.

Έξαψη Αλέξανδρος

Η Κλαίρη με τη σειρά της υποπτεύεται τον Γιάννο για την επίθεση κατά του Αλέξανδρου στον όρμο. Μόλις επιβεβαιωθούν οι υποψίες της για την ενοχή του άντρα της, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες και για τους δύο κι αυτό γιατί τον καταδίδει στην αστυνομία. Στη συνέχεια, θέλοντας να καταστρέψει κάθε δεσμό με τον Γιάννο, διαλύει τον κήπο και καταφεύγει στο μοναστήρι για να βρει γαλήνη. Εκεί συναντά ένα κοριτσάκι, την Αγάπη, που έχει περάσει δύσκολα και θέλει να την υιοθετήσει, ενώ και η Βίκυ ξυπνάει από το κώμα.

Η Εβίτα παρακολουθεί τον άντρα της και τον χωρίζει στην Έξαψη

Η Εβίτα ανακαλύπτει τα ψέματα του Αλέξανδρου και έρχεται πιο κοντά με τον Κωστή για να τη βοηθήσει να βρει απαντήσεις. «Νόμιζα πως ήξερα τα πάντα για τον άντρα μου, αλλά τελικά φαίνεται πως δεν τον γνωρίζω και όσο καλά», παραδέχεται. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος μη αντέχοντας μακριά από την Κλαίρη, τη συναντά στο μοναστήρι αλλά αυτή τους η συνάντηση αποβαίνει μοιραία. Κι αυτό γιατί η Εβίτα τον έχει ακολουθήσει και τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Η στιγμή είναι αμήχανη και για τους τρεις. Η Εβίτα έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αλλά δεν είναι η μόνη.

Την ίδια ώρα ο Γιάννος ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για την αναδοχή της Αγάπης προκειμένου να μπορέσει να κάνει την Κλαίρη να γυρίσει σ’ αυτόν. «Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μας βοηθούσατε. Ξέρετε πόσο πολύ θέλουμε ένα παιδί», τον παρακαλάει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Εβίτα δεν αφήνει περιθώρια στον Αλέξανδρο. «Μην πεις τίποτα. Θέλω να χωρίσουμε. Τελείωσε», του ανακοινώνει και είναι αποφασισμένη όσο κι αν αυτό την πληγώνει.

Ο Αλέξανδρος φεύγει από το σπίτι και είναι πλέον αβέβαιο για το αν θα καταφέρει να ξαναδεί την Κλαίρη αφού κι εκείνη είναι συντετριμμένη από το πώς έγιναν τα πράγματα. Δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για το γεγονός ότι διάλυσε μια οικογένεια. Σκέφτεται πως, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δεν μπορεί πια να μείνει στο Ναύπλιο. Η ζωή όλων ανατρέπεται και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν.