MasterChef 5: "Έβγαλε δόντια" η Βιβή - «Δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί»

Αποχώρησε από το παιχνίδι και «άδειασε» τους πρώην συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef 5:

Το πρωί της Τετάρτης, η πρώην παίκτρια του Masterchef, Βιβή, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν και «άδειασε» μερικούς συμπαίκτες της.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, η Βιβή δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο τους και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ίδια δήλωσε ότι ήταν πολύ νωρίς που έφυγε από το παιχνίδι ενώ λίγο αργότερα «κατακεραύνωσε» τον Αντώνη, τον Σερόπ και την Ανούς τονίζοντας πως δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους.

MasterChef 5 βιβή

Η Βιβή είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ περίμενα ότι θα την πάρω την ποδιά. Είμαι θυμωμένη, έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες, στις προηγούμενες προσπάθειες ήμουν αδύναμη, αλλά σήμερα ήμουν πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι έπρεπε να φοράω την ποδιά. Βγήκα πολύ νωρίς από το MasterChef, ήμουν για πεντάδα, βγήκα πριν καν μπω, δεν ήμουν γι’ αυτό το πράγμα.

Δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή στο MasterChef, αλλά μια πρώην σχέση μου, αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθα. Το γνώριζα, είχε γίνει μπροστά μου η αίτηση. Ναι, φυσικά και τα βάζω με τον εαυτό μου, πώς θα γίνουμε καλύτεροι; Πώς θα σκληραγωγηθούμε; Έχουμε μεγαλώσει δύσκολα εμείς στον Πειραιά. Ο Αντώνης, ο Σερόπ και η Ανούς δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί». Δείτε εδώ, στο μεταξύ, το σημερινό τρέιλερ του MasterChef!

MasterChef 5: Συγκίνησε η Βιβή - «Ανακοίνωσα στους γονείς μου πως είμαι γκέι»

Πριν λίγες μέρες στο MasterChef, είδαμε την οντισιόν της νεαρής Βιβής η οποία αποκάλυψε πως έχει βιώσει αρκετές δύσκολες στιγμές στη ζωή της καθώς πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε στους γονείς της πως είναι γκέι.

Η διαγωνιζόμενη ξεκαθάρισε πως η απόφασή της αυτή δεν ήταν εύκολη, ενώ 0οι γονείς της δεν το αντιμετώπισαν με ψυχραιμία. Μάλιστα, αποφάσισαν να μετακομίσουν και να την αλλάξουν σχολείο, καθώς θεωρούσαν πως οι φίλοι της αποτελούσαν κακή επιρροή.

MasterChef Βιβή γκέι

Λίγο αργότερα οι γονείς της χώρισαν, ωστόσο η Βιβή βρήκε τον δρόμο της στη μαγειρική και δήλωσε έτοιμη να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, ενώ νωρίτερα είδαμε και έναν παίκτη ο οποίος δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι και πέρυσι.