Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Απόψε, στη 01:00, η Μαρίνα Τσιντικίδου έρχεται στα «Μεσάνυχτα» και δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ο Μάριος Γιαννάκου.

Όσα θα δούμε απόψε στα Μεσάνυχτα

Μιλάει για τα ένδοξα χρόνια της μόδας και των τίτλων στα καλλιστεία και εξηγεί για ποιο λόγο παρά την απόλυτη επιτυχία εκείνη οδηγήθηκε σε μία χρόνια πάλη με την κατάθλιψη.

Εξηγεί πως κατάφερε να βρει τη δύναμη και να βγει από αυτό, αλλά και πως η ζωή την οδήγησε να ανακαλύψει το ταλέντο και το πάθος της για τη διαμόρφωση και τη φροντίδα κήπων. Αναφέρεται στον σύντροφο της και δηλώνει συμφιλιωμένη με τη συνειδητή της απόφαση να μην δημιουργήσει οικογένεια.

Στην καρέκλα του καλεσμένου της Ελεονώρας Μελέτη κάθεται και ο Μάριος Γιαννάκου, ο νεαρός αθλητής υπεραποστάσεων. Εξομολογείται πως η περιπέτεια υγείας ενός φίλου τον έκανε να τρέξει τον πρώτο του υπερμαραθώνιο. Αποκαλύπτει πως πριν ασχοληθεί με το τρέξιμο ήταν υπέρβαρος, ενώ περιγράφει την πορεία του στον Όλυμπο έχοντας στους ώμους του την Ελευθερία Τόσιου, ένα 22χρονο κορίτσι με κινητικά προβλήματα.

Ωστόσο, τα νούμερα της εκπομπής συνεχίζουν να μένουν μονοψήφια.

Δυσάρεστες εξελίξεις με τα Μεσάνυχτα της Μελέτη - Θα προβάλλονται μόνο μια φορά την εβδομάδα

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, αλλάζει ημέρες προβολής και αντί για δύο ημέρες θα προβάλλεται μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Αλέξης Μίχας, ανακοίνωσε τις αλλαγές της εκπομπής αλλά όλο το παρασκήνιο στο τι έχει συμβεί στον ALPHA.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η εκπομπή της Μελέτη δεν κόβεται όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα. Πράγματι μειώνεται η εβδομαδιαία προβολή της εκπομπής, ήταν δύο φορές την εβδομάδα, τώρα θα προβάλλεται μόνο Τετάρτη, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην σχέση της με τον ALPHA».

Γίνεται ένας συνολικός επανασχεδιασμός του late night του Alpha και αυτό έχει να κάνει και με την έλευση στο πρόγραμμα του Battle of the Couples. Και από τις δύο πλευρές αναφέρεται ότι οι σχέσεις είναι άριστες, αλλά η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Προτάθηκε στον Σρόιτερ και στον Χατζή να παρουσιάζουν τις εκπομπές εναλλάξ κάθε Τρίτη αλλά δεν το αποδέχτηκαν. Η Ελεονώρα Μελέτη αποδέχτηκε την πρόταση να κάνει εκπομπή 1 φορά την εβδομάδα».

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι καινούργιος ο προγραμματισμός, τα προγράμματα τα ήξεραν από την αρχή. Πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησε η Ελεονώρα, δεν είναι ότι άλλαξε κάτι, έπρεπε να την βάλουν από την αρχή μία φορά την εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παράλληλα, ανέφερε ως διαπίστωση πως σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και του ALPHA αλλά και έντονος προβληματισμός με την εκπομπή.