MasterChef 5: Παίκτης με ύψος 1.98 αναμετρήθηκε τον σεφ Κουτσόπουλο

«Κοντά είστε»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Παίκτης με ύψος 1.98 αναμετρήθηκε τον σεφ Κουτσόπουλο

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε μια επική στιγμή με παίκτη ύψους 1,98 να στέκεται δίπλα στον σεφ Κουτσόπουλο συγκρίνοντας τα ύψη τους!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι με διαφορά ο ψηλότερος του παιχνιδιού και κάθε φορά οι κριτές το σχολιάζουν με χιούμορ. Βέβαια όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι 1,93!

Όταν έφτασαν στο πάγκο του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στάθηκε δίπλα του ο Σωτήρης Κοντιζάς με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε «κοντά είστε σε ύψος» Nωρίτερα παίκτης παραλίγο να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

MasterChef 5: "Έβγαλε δόντια" η Βιβή - «Δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί»

Το πρωί της Τετάρτης, η πρώην παίκτρια του Masterchef, Βιβή, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν και «άδειασε» μερικούς συμπαίκτες της.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, η Βιβή δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο τους και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ίδια δήλωσε ότι ήταν πολύ νωρίς που έφυγε από το παιχνίδι ενώ λίγο αργότερα «κατακεραύνωσε» τον Αντώνη, τον Σερόπ και την Ανούς τονίζοντας πως δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους.

Η Βιβή είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ περίμενα ότι θα την πάρω την ποδιά. Είμαι θυμωμένη, έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες, στις προηγούμενες προσπάθειες ήμουν αδύναμη, αλλά σήμερα ήμουν πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι έπρεπε να φοράω την ποδιά. Βγήκα πολύ νωρίς από το MasterChef, ήμουν για πεντάδα, βγήκα πριν καν μπω, δεν ήμουν γι’ αυτό το πράγμα.

Δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή στο MasterChef, αλλά μια πρώην σχέση μου, αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθα. Το γνώριζα, είχε γίνει μπροστά μου η αίτηση. Ναι, φυσικά και τα βάζω με τον εαυτό μου, πώς θα γίνουμε καλύτεροι; Πώς θα σκληραγωγηθούμε; Έχουμε μεγαλώσει δύσκολα εμείς στον Πειραιά. Ο Αντώνης, ο Σερόπ και η Ανούς δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί». Δείτε εδώ, στο μεταξύ, το σημερινό τρέιλερ του MasterChef!