Αγγελική 11/2: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης - Κρίσιμη η κατάσταση του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική 11/2: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης - Κρίσιμη η κατάσταση του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της Αγγελικής, με τον Δημήτρη να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 82

Η παγίδα που στήνει ο Δημήτρης στον Μιχάλη γυρίζει εναντίον του με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει πολύ βαριά τραυματισμένος. Η Αγγελική που σπεύδει στους στάβλους, καταφέρνει να σώσει τον Δημήτρη και το ασθενοφόρο τον πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γάμος της Σοφίας και του Παύλου για μια ακόμα φορά περνάει κρίση, αλλά η κατάσταση του Δημήτρη τους φέρνει πάλι κοντά. Η Όλγα στέκεται για πρώτη φορά στο πλευρό της Κατερίνας, η οποία τελικά, και παρά τις αντιρρήσεις όλων, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Δημήτρη.

Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο για είναι με την οικογένειά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη για το τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης.

Η Αγγελική έχει ένα τηλεφώνημα απ’ τον Μάκη που κλείνει την υπόθεση του Τολέγα μια και καλή. Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Αγγελική 11/2

Alpha: Αλλάζει το πρόγραμμα του σταθμού

Στον σταθμό του Alpha έρχονται αλλαγές που αφορούν τις βραδινές κυρίως εκπομπές. Αλλάζει λοιπόν η ώρα προβολής τους και μεταφέρονται αρκετές από αυτές μια ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε το κανάλι της Κάντζας την Πέμπτη, από τις 25 Ιανουαρίου η δραματική σειρά “Αγγελική” θα προβάλλεται στις 22.00 και όχι στις 23.00 όπως είχε μεταφερθεί μετά από τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, οι ημέρες προβολής θα παραμείνουν οι ίδιες, δηλαδή από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Από την ίδια εβδομάδα αλλαγές θα γίνουν στη late night ζώνη του καναλιού με τις ενημερωτικές εκπομπές να αλλάζουν μέρες και ώρες προβολής.

Η εκπομπή “Τάκης Χατζής Direct” θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στη 01.00 αντί για τις 12.00, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ με το Tik Talk “μετακομίζει” από τη Δευτέρα στην Πέμπτη και θα προβάλλεται σχεδόν μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 00.50.