Έλα στη θέση μου 11/2: Ο Πελέκης αποκαλύπτει την αλήθεια για το βίντεο και το Μάρκο στη Ρενάτα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 11/2: Ο Πελέκης αποκαλύπτει την αλήθεια για το βίντεο και το Μάρκο στη Ρενάτα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στην Θέση μου» με τον Πελέκη τελικά να αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το βίντεο και το Μάρκο στη Ρενάτα.

Ο Αχιλλέας ψάχνει σαν τρελός να βρει χρήματα να δώσει στον Πελέκη ώστε να αποκαλύψει στη Ρενάτα την αλήθεια. Η Φαίη προσπαθεί να πείσει τη Θάλεια να φύγει αλλά μάταια.

Την Σύλβια την πιάνουν τα υπαρξιακά της για το γάμο της και προσπαθεί να τα επικοινωνήσει με ήπιο τρόπο στο Ζούβα. Ο Πελέκης αποκαλύπτει τελικά όλη την αλήθεια για το βίντεο και το Μάρκο στη Ρενάτα.

Ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται ότι δε φτάνει μόνο αυτό για να κερδίσει την εύνοια της Ρενάτας. Η Θάλεια σε επικοινωνία με την Ισμήνη «πέφτει» πάνω στο Βλάση και υπόσχεται να του πει όλη την αλήθεια.

Πώς θα αντιδράσει ο Ζούβας όταν η Σύλβια θα του κάνει κουβέντα για το παιδί. Ποια η αντίδραση της Ρενάτας όταν θα συναντήσει το Μάρκο μετά από την αποκάλυψη; Σε περίπτωση, στο μεταξύ, που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα έγιναν!

 Έλα στην θέση μου 11/2

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν θα συνεχιστεί το Έλα στη θέση μου"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε πως η σειρά "Έλα στη θέση μου" δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Ακόμα ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Βλάση: «Την αφέλειά του… Και με ενοχλεί η επιπολαιότητά του, ο παρορμητισμός του. Επηρεάζεται από τα συναισθήματά του. Κι είναι, κάθε λίγο, εγκλωβισμένος. Είναι πολύ αγαπησιάρης άνθρωπος. Αν και στην αρχή ήθελε τα πλούτη, τελικά είδε ότι δεν απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι».

Η αρχική δομή της σειράς ήταν «οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Μετά περάσαμε στο ερωτικό κομμάτι και τώρα γίνεται… χαμός με τα ερωτικά όλων των ηρώων. Υπάρχει ποικιλία ερωτικών σχέσεων». Η γυναίκα που θα ήθελε, ιδανικά, να μείνει ο Βλάσης; «Θα ήθελα να είναι όλο αυτό ένα όνειρο του Βλάση και να έμενε με τη Ρενάτα (Ευ.Συριοπούλου), όπως ξεκίνησε».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

«Όχι. Είναι δύσκολο» απαντά. «Με τα φετινά επεισόδια θα φτάσουμε τα 900. Πόσο πια να γράψουν οι σεναριογράφοι, να βρουν καινούργιες ιστορίες. Είμαστε πολλοί ηθοποιοί, είναι ωραίο το κλίμα μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια… Κάπου τα ωραία πρέπει να τελειώνουν… Αποφασίσαμε φέτος , τελευταία χρονιά, να τα δώσουμε όλα, για να έχουμε ένα δυνατό φινάλε».

Όσο για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; «Σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε» υπογράμμισε. Κι αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξει τηλεοπτική στέγη, να παραμείνει στον Alpha. «Πιθανόν να βρίσκομαι στην ίδια στέγη και του χρόνου».