Elif (11/2): Ο Ταρίκ φεύγει ταξίδι με την ερωμένη του

Εκείνη είχε κανονίσει να συναντηθεί με την γυναίκα του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif (11/2): Ο Ταρίκ φεύγει ταξίδι με την ερωμένη του

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif καθώς ο Ταρίκ παίρνει την απόφαση να πάρει την ερωμένη του, Ράνα και να κάνουν μαζί ένα ταξίδι μακριά από την πόλη.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif

Πέμπτη 11/2 Επεισόδιο 776

Η Παρλά νιώθει άβολα επειδή θεώρησε ότι η Σουρεϊγιά είναι υπηρέτρια. Η συζήτηση στο τραπέζι με τις αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια του Κερέμ και της Σουρεϊγιά την ενοχλεί. Ο Εμιρχάν είναι άρρωστος και η Ζουλιντέ τον φροντίζει.

Η Ράνα πιστεύει πως ο Ταρίκ είπε ψέματα ότι έχει δουλειά την επόμενη μέρα και πως σκοπεύει να περάσει τη μέρα με τη γυναίκα του. Είναι αποφασισμένη να πάει στην έπαυλη και να το μάθει.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα που έχει προκύψει με το σχέδιο της Ματσιντέ και του Μουσταφά να ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ. Η Παρλά ζητάει από τον Κερέμ να την πάει σπίτι της γιατί δεν έχει έρθει με το αυτοκίνητό της.

Ο Κερέμ δεν θέλει να το κάνει αλλά δεν μπορεί να το αποφύγει. Η Σουρεϊγιά είναι στο δωμάτιο της και σκέφτεται τον Κερέμ. Δεν μπορεί να καταλάβει αν ο νεαρός έχει αισθήματα για την Παρλά.

Elif (11/2)

Το επόμενο πρωί η Σουρεϊγιά μαθαίνει πως το προηγούμενο βράδυ ο Κερέμ πήγε την Παρλά σπίτι της και νιώθει άσχημα. Έχει δυνατά αισθήματα για τον Κερέμ αλλά ο Κερέμ δεν νιώθει το ίδιο για εκείνη. Σκέφτεται να φύγει από την έπαυλη και να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η Σουρεϊγιά βλέπει στην κουζίνα την Ελίφ και μιλάνε. Η Ελίφ τη συμπαθεί πολύ. Καθώς μιλάνε εμφανίζεται η Βιλντάν και μαλώνει την Ελίφ. Η Σουρεϊγιά υπερασπίζεται την Ελίφ και η Βιλντάν της λέει να μην ανακατεύεται.

Η Ματσιντέ τις ακούει και χαίρεται με τη στάση της Σουρεϊγιά. Στη συνέχεια η Σουρεϊγιά λέει στη Ματσιντέ πως σκέφτεται να φύγει από την έπαυλη αλλά η γυναίκα δεν της το επιτρέπει γιατί νιώθει τη Σουρεϊγιά σαν να είναι δεύτερη κόρη της.

Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει φαγητό γιατί θα έχει καλεσμένη, τη Ράνα. Ο Ταρίκ όμως κάνει μια έκπληξη στη Ράνα και της ζητάει να ετοιμαστεί γιατί θα την πάει σε ένα ξενοδοχείο μακριά από την πόλη. Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού της με τη Χουμεϊρά και της λέει πως πρέπει να μείνει στην εταιρία γιατί έχει πολλή δουλειά.

Δεν αποκαλύπτει στον Ταρίκ πως είχε σκοπό να συναντήσει την γυναίκα του. Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ για να δει τον άρρωστο Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν ανοίγει την πόρτα και του ζητάει να μείνει για λίγο. Δείτε εδώ τις εξελίξεις από το αυριανό επεισόδιο της σειράς.

Elif STAR

Elif: Ο Ταρίκ βάζει να σκοτώσουν την Ματσιντέ

Στην σειρά Elif, στα άκρα θα φτάσει για ακόμα μια φορά ο Ταρίκ προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και όλες τις παρανομίες που έχει κάνει, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο θάνατος του Γιουσούφ και της Μελέκ. Ετσι, στόχος του αυτή τη φορά θα γίνει η Ματσιντέ, η οποία έχει ανακαλύψει πως η Μελέκ είναι ζωντανή!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οταν ο Μουσταφά ανακοινώνει στη Ματσιντέ πως ο τάφος της Μελέκ είναι άδειος, εκείνη έναν και μόνο άνθρωπο έχει στο μυαλό της ως υπεύθυνο γι’ αυτό: τον Ταρίκ! «Είστε σίγουρη ότι αυτός είναι;», τη ρωτάει εκείνος και η Ματσιντέ του λέει: «Είμαι σίγουρη ότι αυτός παίζει παιχνίδι πίσω από την πλάτη μας και τα έκανε όλα αυτά για να απομακρύνει την Ελίφ από τη Μελέκ».

Ο Μουσταφά την προειδοποιεί πως πρέπει να αποδείξουν όσα υποψιάζονται και να τον στείλουν φυλακή. Ετσι αποφασίζουν να συνεχίσουν τις έρευνές τους για να βρουν και τη Μελέκ, ενώ ο Ταρίκ από την άλλη βρίσκεται σε σοκ με όσα έχει ακούσει: «Πώς είναι δυνατόν να είναι άδειος ο τάφος; Είναι νεκρή», μονολογεί και ψάχνει στο χρηματοκιβώτιό του το πιστοποιητικό θανάτου της Μελέκ

«Αφού εδώ γράφει πως είναι νεκρή, δεν είναι δυνατόν να ζει», συνεχίζει να μονολογεί και τηλεφωνεί σε κάποιο άγνωστο άτομο. Στη συνέχεια, η Ματσιντέ και ο Ταρίκ κάνουν μια κουβέντα αφήνοντας υπονοούμενα ο ένας για τον άλλον και ο Ταρίκ ξαφνιάζεται με την επίθεση που του κάνει.

Elif Ματσιντέ θάνατος

Η Ματσιντέ είναι σίγουρη πως ο γαμπρός της είναι εχθρός της οικογένειάς της και φοβάται πως η κόρη της είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της λέει πως πήγε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί η Μελέκ μετά το ατύχημα καθώς και για ένα πλαστό έγγραφο. Η Ματσιντέ τον συμβουλεύει να προσέχει τα βήματα που κάνει ο Ταρίκ.

Στην εταιρεία, ο Κερέμ ρωτάει τη Φιλίζ πού είναι ο Ταρίκ και εκείνη του λέει πως έφυγε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από κάποιον άντρα με το όνομα Σαφέτ. Εκείνος δεν έχει ακούσει ξανά αυτό το όνομα στην εταιρεία και υποψιάζεται τις κινήσεις του γαμπρού του.

Έτσι θα σκοτώσει ο Ταρίκ την Ματσιντέ στην σειρά Elid

Ο Ταρίκ συναντάει τον άντρα και παίρνει από αυτόν κάτι χάπια: «Είναι αποτελεσματικά και δεν πρόκειται ποτέ κανένας γιατρός να τα βρει στον οργανισμό ενός ανθρώπου». Τα χάπια είναι δηλητηριώδη και αν κάποιος τα πάρει, σε λίγες μέρες θα πάθει καρδιακή προσβολή.

Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και τα δίνει στη Βιλντάν: «Θα τα δώσεις στη Ματσιντέ», της λέει και εκείνη αναρωτιέται τι συμβαίνει. Εκείνος την καθησυχάζει: «Είναι για να ηρεμήσει και μόνο, δεν προκαλούν κάποιο κακό». Η Βιλντάν αρνείται να τα πάρει και να τα δώσει στη Ματσιντέ, γιατί καταλαβαίνει πως αυτά τα χάπια είναι επικίνδυνα και του λέει πως δεν θέλει να γίνει δολοφόνος.

Elif Βιλντάν

Ο Ταρίκ αλλάζει την τακτική του και αρχίζει να της συμπεριφέρεται σαν να έχει αισθήματα για εκείνη και της ζητάει να αποδείξει το ίδιο. Η Βιλντάν δεν μπορεί να αντισταθεί και κρατώντας το μπουκάλι με τα χάπια είναι σε δίλημμα. Πάντα ήθελε να είναι η αγαπημένη τού Ταρίκ και τώρα έχει την ευκαιρία αλλά αν δώσει τα χάπια στη Ματσιντέ θα γίνει δολοφόνος.

Την ίδια ώρα, ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον επισκέπτεται στο γραφείο του και του δίνει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Του λέει πως ο Γιαχιά, ο άντρας που έβαλε να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Γιουσούφ, έσωσε μια γυναίκα μετά το ατύχημα και τη φρόντισε. Ο Ταρίκ σκέφτεται πως αυτή η γυναίκα είναι η Μελέκ αλλά έχει σκοτώσει τον Γιαχιά και δεν μπορεί να μάθει πού είναι η Μελέκ τώρα.

TAGS