Η Φαμίλια 11/2: Ο Γιάννης και η Μαίρη τα έχουν «παίξει»

Όσα θα δούμε στην σειρά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Φαμίλια 11/2: Ο Γιάννης και η Μαίρη τα έχουν «παίξει»

Στον ΑΝΤ1 σήμερα έχει απολαυστικό επεισόδιο της σειράς Η Φαμίλια και θα δούμε τον Γιάννη και την Μαίρη να τα έχουν «παίξει» με το μωρό.

Όσα θα δούμε στη σειρά Η Φαμίλια

Η κούραση του Γιάννη και της Μαίρης, από τη φροντίδα της μπέμπας, αρχίζει να «γράφει» επικίνδυνα. Οι δυο γονείς τα έχουν «παίξει»! Ο ψυχολόγος προσπαθεί να τους βοηθήσει, αλλά τα παιδιά στο σπίτι κινούνται προς την... αντίθετη κατεύθυνση. Την ίδια στιγμή, η Λίτσα πείθει τον Στάθη να μπουν οι δυο τους στη διαδικασία να φροντίσουν ένα... αυγό, ως προσομοίωση μωρού, ώστε να είναι έτοιμοι για όταν αξιωθούν να γίνουν γονείς.

Η τύχη του αυγού αγνοείται, αφού, ως γνωστόν, αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται. Άσχετο που δεν είναι η ομελέτα το ζητούμενο εδώ. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μαίρη, ξαφνιάζοντας τους πάντες, παίρνει την απόφαση για το ποιος θα βαπτίσει την μπέμπα τους. Πάντα άξιος;

η φαμίλια εξελίξεις σειράς

Λίγα λόγια για τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει μια φρέσκια οικογενειακή σειρά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Η σειρά θα παίρνει τη σκυτάλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη σειρά «Παρουσιάστε!» με ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φιτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου! Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, έπειτα από πέντε σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι Σου», αλλά και ένα πέρασμα από την αγαπημένη κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κλασικό, κατά τα φαινόμενα και χαλαρωτικό sitcom.

Μαζί της, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός στα οικογενειακά μπερδέματα από την παλιότερη ελληνική σειρά του MEGA, «Η Οικογένεια Βλάπτει», όπου και συνεργάστηκε για δεύτερη φορά - μετά τη σειρά «50-50» με τον Σάκη Μπουλά.