Ήλιος 12/2: Ο Μάνος χάνει τον έλεγχο και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό στη Νέλλη και τον Ντίνο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 12/2: Ο Μάνος χάνει τον έλεγχο και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό στη Νέλλη και τον Ντίνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, καθώς ο Μάνος χάνει τον έλεγχο και βγαίνει εκτός ορίων.

Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όλοι αγωνιούν για τη ζωή του, ενώ ο Μάρκος εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, γεγονός που ενισχύει τον φόβο όλων για μια νέα επίθεση.

Η Αλίκη νιώθει ένοχη για τον βαρύ τραυματισμό του Δημήτρη και συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή της. Η Αθηνά την κατηγορεί και τη διαβεβαιώνει πως η ίδια θα φροντίσει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Η Διώνη προκαλεί την οργή του Φίλιππου όταν τον παρακάμπτει, παίρνοντας μια πρωτοβουλία για την επιχείρηση χωρίς να τον ρωτήσει…

Η Εύα δυσκολεύεται να ξεπεράσει το σοκ από την τραυματική εμπειρία της στα χέρια του Μάρκου και βασανίζεται από εφιάλτες.Ο Δήμος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο δικηγόρος δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για το μπαρ και πως η επένδυσή του σ’ αυτό κρύβει άλλες σκοπιμότητες.

Ο Μάνος χάνει τον έλεγχο και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό στη Νέλλη και τον Ντίνο. Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Ήλιος 12/2

Ήλιος: Νεκρός ο Μάρκος

Στην σειρά Ήλιος, η Εύα νιώθει τρομοκρατημένη με τη σκέψη ότι ο Μάρκος δεν έχει ακόμη βρεθεί. Τελικά εντοπίζεται από την αστυνομία δολοφονημένος σε μια ερημική παραλία.

Ο Μάρκος έχει καταφέρει να διαφύγει τη σύλληψη και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί οδηγούνται στα ίχνη και τελικά στη σύλληψη του φίλου του. «Λέγε πού είναι», τον ρωτούν επίμονα αλλά εκείνος δεν ξέρει να απαντήσει. «Θα σας πω ό,τι γνωρίζω αλλά δεν έχω νέα του για το πού βρίσκεται», τους απαντάει.

Την ίδια ώρα, παρά την υποστήριξη των δικών της, η Εύα δεν μπορεί να ξεχάσει την εφιαλτική της εμπειρία. «Νομίζω ότι θα εμφανιστεί μπροστά μου ξαφνικά και θα μου κάνει κακό», τους λέει.

Το κορίτσι εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο με τη σκέψη του εξαφανισμένου Μάρκου. Η αγωνία για το πού μπορεί να είναι και για το ενδεχόμενο μιας ακόμη επίθεσης δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό κανενός όσο εκείνος παραμένει εξαφανισμένος.

Ήλιος Μάρκος

Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τον Μάρκο και σύντομα οι έρευνες έχουν αποτέλεσμα. Ο Μάρκος θα βρεθεί αλλά όχι ζωντανός. Το πτώμα του θα εντοπιστεί σε μια ερημική παραλία. Ο Χρήστος και η Αθηνά προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος θα τον ήθελε νεκρό. Ένας από αυτούς ήταν η Αλίκη.

Το συμπέρασμά τους οδηγεί στον Φίλιππο, ο οποίος τελικά θεωρείται από την αστυνομία ο πρώτος ύποπτος για τη δολοφονία του. «Η κόρη του πέρασε τόσα στα χέρια του και αποπειράθηκε πάνω από μία φορές να βιάσει την πρώην γυναίκα του, την Αλίκη. Εχει κάθε λόγο να το κάνει εν βρασμώ ψυχής», λέει ο Χρήστος. Οι έρευνες οδηγούνται πια προς αυτή την κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος, που δεν έχει ιδέα ακόμη για όλα αυτά, έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Διώνη, τη νέα του συνεργάτιδα. Ωστόσο εκείνη επιμένει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή. Η Αλεξάνδρα γνωρίζει τη Διώνη ως οικονομική σύμβουλο της εταιρείας του γιου της και ταράζεται καθώς αντιλαμβάνεται πως η συνεργάτιδα του Φίλιππου σχετίζεται, με κάποιον τρόπο, με τον μεγαλύτερο εχθρό της.