The Voice: Τα πάνω κάτω στον αποψινό τελικό - Το τεράστιο λάθος της παραγωγής

Η απολογία της Δούκισσας Νομικού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: Τα πάνω κάτω στον αποψινό τελικό - Το τεράστιο λάθος της παραγωγής

Απόψε παρακολουθούμε τον μεγάλο τελικό του The Voice, με την παραγωγή ωστόσο να κάνει ένα τεράστιο λάθος και να φέρνει τα πάνω κάτω.

Η αποψινή βραδιά με την απαστράπτουσα Δούκισσα Νομικού τελικώς διεξάγεται με εννέα όχι με οκτώ παίκτες και αυτό είναι λάθος της παραγωγής, κάτι που όπως διορθώθηκε καθώς δόθηκε η ευκαιρία στον ένατο παίκτη.

Με εννέα και όχι με οκτώ παίκτες διεξάγεται ο τελικός του The Voice και αυτό οφείλεται σε ένα λάθος της παραγωγής, το οποίο διορθώθηκε δίνοντας την ευκαιρία στον ένατο παίκτη.

Η Δούκισσα καλωσόρισε στο πλατό τους διαγωνιζόμενους του μουσικού διαγωνισμού αλλά εν τέλη αντί για οκτώ εμφανίστηκα εννιά! Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει στους τηλεθεατές τι συνέβη και έτσι είπε χαρακτηριστικά:

«Είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα στα social media και συγκεκριμένα στην κάρτα του Μαρσελίνο και γι αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία να είναι εδώ μαζί μας . Στο Voice δεν χωρούν αδικίες, αντιπαλότητες και αντιζηλίες».

The Voice το λάθος της παραγωγής

Αντωνία Καούρη: Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

Η Αντωνία Καούρη, αν και φαβορί του φετινού The Voice αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το μουσικό σόου με την ίδια να αποκαλύπτει τον λόγο.

Η Αντωνία Καούρη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην σκηνή του The Voice απέσπασε θετικά σχόλια τόσο για την εξαιρετική φωνή της όσο και για την εντυπωσιακή της παρουσία, μάλιστα από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το φαβορί του The Voice!

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της στα battles όπου κέρδισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του The Voice, η καλλιτέχνιδα αναγκάστηκε να διακόψει την συμμετοχή της στο δημοφιλές παιχνίδι, δεδομένου ότι βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Η ίδια αν και ασυμπτωματική στην αρχή ,ο ιος ανιχνεύθηκε σε εξέταση ρουτίνας, που πλέον επιβάλλονται για την ασφάλεια όλων. Αν και ιδιαίτερα λυπημένη για την απουσία της από τα live του The Voice, ανακοίνωσε μέσω των social media της ότι βρέθηκε θετική στον ιό, που έχει μονοπωλήσει την προσοχή μας τους τελευταίους μήνες, δίνοντας χιουμοριστικό χαρακτήρα.

 Αντωνία Καούρη Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice