8 Λέξεις: Ο Άκης αρχίζει να υποψιάζεται την Ελισάβετ και τον Αιμίλιο

Όσα θα δούμε σήμερα 15/2 στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Άκης αρχίζει να υποψιάζεται την Ελισάβετ και τον Αιμίλιο

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 15/2 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις. Θα δούμε μεταξύ άλλων τον Άκη να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο να θα βάλει να τους παρακολουθούν.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στις 8 Λέξεις

8 ΛΕΞΕΙΣ 15/02/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 167

Ο Άκης αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο. Ο Μιχαήλ ανησυχεί με την στοχοποίηση της Κατερίνας από το κύκλωμα, αλλά ο Έκτορας τον διαβεβαιώνει πως είναι ασφαλής και προστατευμένη από την αστυνομία.

8 Λέξεις επεισόδιο 15/2

Την ίδια ώρα, Μιλτιάδης και Κατερίνα προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια, αλλά το ζευγάρι μαλώνει αδιάκοπα. Η Έλλη στριμώχνει τον Φρίξο με τις γαμήλιες ετοιμασίες κι εκείνος νιώθει τον κλοιό να στενεύει.

Ο Μάρκος κάνει μια παράνομη επαγγελματική πρόταση στον Δημήτρη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του Άκη κι ο Δημήτρης δείχνει να το σκέφτεται. Η Έρση, σε μια έκρηξη ανασφάλειας, ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με το χειρουργείο, καθώς νιώθει πως το κάνει για χατίρι της. Λίγες ημέρες μετά θα δούμε τον Οδυσσέα ένα βήμα πριν το θάνατο.

Η πεθερά του Αιμίλιου επιτίθεται στην Ελισάβετ

Και μπορεί στις 8 Λέξεις η Μάγδα να ζει σε έναν δικό της κόσμο και να μην έχει καταλάβει τίποτα για τη σχέση του άντρα της με την Ελισάβετ, η μητέρα της όμως δεν γελάστηκε. Αμέσως μετά την τυχαία συνάντησή τους στην ταβέρνα, όπου ο γαμπρός της έτρωγε με την Ελισάβετ, κατάλαβε ότι αυτή δεν ήταν μια απλά συναδελφική έξοδος.

Στο τραπέζι η δυσφορία ήταν διάχυτη από την πλευρά της Ελισάβετ, ενώ ο Αιμίλιος έδειχνε ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η Μάγδα όμως δεν έδωσε και πολλή σημασία, καθώς με την Ελισάβετ γνωρίζονταν και από πριν και μάλιστα είχαν βρεθεί αρκετές φορές στην ίδια ταβέρνα.

Η πεθερά όμως κατάλαβε ότι η Ελισάβετ ενοχλήθηκε και φυσικά ο λόγος μόνο ένας μπορεί να είναι, η κρυφή σχέση και ο έρωτας για τον γαμπρό της. Ετσι, λίγο μετά η πεθερά του Αιμίλιου συναντάει την Ελισάβετ και της μιλάει έξω από τα δόντια:

«Μη νομίζεις ότι εγώ τρώω κουτόχορτο σαν την κόρη μου. Ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται και το καλό που σου θέλω είναι να μείνεις μακριά από τον γαμπρό μου». Η Ελισάβετ φυσικά τα χάνει γιατί δεν περιμένει αυτή την επίθεση και όπως είναι αναμενόμενο αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με τον Αιμίλιο: «Δεν σας καταλαβαίνω, τι λέτε; Με τον Αιμίλιο είμαστε εδώ και πολύ καιρό στενοί συνεργάτες και τίποτα παραπάνω.

Σας παρακαλώ πολύ, δεν δέχομαι τέτοιου είδους παρατηρήσεις», της τονίζει. Η πεθερά του φυσικά δεν πείθεται και ο Αιμίλιος, θορυβημένος από τις εξελίξεις, αποφασίζει να θολώσει τα νερά και να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τη Μάγδα.

Ωστόσο η μητέρα της Μάγδας δεν το βάζει κάτω και κάνει μια επίσκεψη στο ζευγάρι και σε μια στιγμή που μένουν μόνοι τους με τον Αιμίλιο, του μιλάει πολύ σκληρά για την Ελισάβετ: «Τι έγινε; Το τσουλάκι σε έχει βάλει στο μάτι; Κοίτα μαζέψου, ειδικά τώρα που περιμένετε παιδί, γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα μ’ αυτή. Αλλά θα της δείξω εγώ, μην ανησυχείς», του λέει. Στο μεταξύ, ο Ακης υποπτεύεται όλο και περισσότερο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της ανιψιάς του και του Αιμίλιου και ετοιμάζεται να επέμβει.

Αναβάλλεται το χειρουργείο του Οδυσσέα

Ο Οδυσσέας με την Ερση και τον Μάρκο αναχωρούν για την Ελβετία. Οταν φτάνουν στη Γενεύη τακτοποιούνται και αμέσως ετοιμάζονται για την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό. Λίγο αργότερα αποφασίζεται να μπει ο Οδυσσέας στην κλινική ώστε να ξεκινήσει αμέσως τις εξετάσεις. Ολοι ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά και την επόμενη μέρα θα μπορέσει να κάνει το χειρουργείο.

8 Λέξεις Οδυσσέας

Μαζί του είναι πάντα η Ερση και ο Μάρκος, ενώ πίσω στην Ελλάδα αγωνιά η Ναυσικά και μαζί της ο Μιχαήλ, καθώς και ο Σπύρος και η Νόνα στην Κέρκυρα.

Στην Ελβετία, ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, ο γιατρός την τελευταία στιγμή ακυρώνει το χειρουργείο του Οδυσσέα και αυτή η εξέλιξη τους ταράζει όλους. Αναρωτιούνται τι συμβαίνει και ο γιατρός εξηγεί σε όλους τον λόγο για τον οποίο πρέπει να αναβληθεί το χειρουργείο και ο Οδυσσέας δείχνει να χάνει την ψυχραιμία του. Δείτε εδώ τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Νικηφόρος και Εύα χωρίζουν

Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα του παιδιού, αλλά η Εύα είναι ανένδοτη. Κι ενώ ο Νικηφόρος συνεχίζει να την πιέζει με το θέμα της πατρότητας, η Εύα εξακολουθεί να μην του αφήνει ούτε περιθώριο σκέψης. Ετσι, πάνω στην απελπισία του, της ζητάει να χωρίσουν. Η Εύα ωστόσο δεν δείχνει να πτοείται.

8 Λέξεις Νικηφόρος Εύα

Και οι δύο δείχνουν να έχουν αποφασίσει ότι δεν πάει άλλο και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν στα «θέλω» τους και τις πεποιθήσεις τους. Η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα και η Εύα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Μάλιστα μιλάει τηλεφωνικά με έναν μεσίτη μπροστά στον Νικηφόρο, δείχνοντάς του έτσι ότι είναι έτοιμη να μετακομίσει.