Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 15/1: Η παραίτηση της Νέλλης θα οδηγήσει τον Μάνο σε μια απεγνωσμένη κίνηση

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 15/1: Η παραίτηση της Νέλλης θα οδηγήσει τον Μάνο σε μια απεγνωσμένη κίνηση
TV24 15.02.2021 10:16
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, καθώς η παραίτηση της Νέλλης θα οδηγήσει τον Μάνο σε μια απεγνωσμένη κίνηση.

Ήλιος – Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 101 –

Η Αλίκη, με μοναδικό της όπλο την ελπίδα, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του Δημήτρη, ενώ η υγεία του χειροτερεύει. Ο Κωνσταντίνος, τραγική φιγούρα δίπλα στον γιο του, παρακαλεί για ένα θαύμα. Ο Χρήστος αποκαλύπτει μια επιθυμία του Δημήτρη που θα διχάσει τόσο την Αλίκη όσο και τον πατέρα του.

Παράλληλα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μάρκου συνεχίζονται και οδηγούν στη σύλληψη του φίλου του. Παρά την υποστήριξη των δικών της, η Εύα δεν μπορεί να ξεχάσει την εφιαλτική της εμπειρία.

Ο Δήμος αναζητά την αλήθεια για τον αινιγματικό δικηγόρο, παραβλέποντας τον κίνδυνο. Μια ακόμα σύγκρουση του Φίλιππου και της Διώνης θα είναι αρκετή για να καθορίσει τη σχέση τους.

Η ξαφνική παραίτηση της Νέλλης θα οδηγήσει τον Μάνο σε μια απεγνωσμένη κίνηση. Ο Άγγελος διαπιστώνει την επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη, οδηγώντας τον Κωνσταντίνο και την Αλίκη αντιμέτωπους με την πιο σκληρή πραγματικότητα. Δείτε εδώ στο μεταξύ, όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα!

Ήλιος 15/1

Ήλιος - σούπερ αποκλειστικό: Η Αλίκη βρίσκει τη μητέρα της

Στον Ήλιο, Αλίκη παίρνει την απόφαση να αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς. Αρχίζει να τους ψάχνει με τη βοήθεια του Δημήτρη. Τελικά οι έρευνές τους έχουν αποτέλεσμα καθώς εμφανίζεται μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της Αλίκης.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Αλίκη έχει την ανάγκη να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Ηξερε ότι είναι υιοθετημένη αρκετά νωρίς. Μεγάλωσε με αγάπη αλλά πάντα ένιωθε ένα κενό μέσα της. Είχε σκεφτεί και στο παρελθόν να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, αλλά τώρα είναι πιο ώριμες οι συνθήκες και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη και κάνει κινήσεις ώστε να τους ανακαλύψει.

«Θέλω να τους βρω. Θέλω να τους ρωτήσω γιατί με άφησαν. Να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι», λέει στον Δημήτρη. Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ενα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια.

Ήλιος Αλίκη

Και πράγματι, οι έρευνες τους οδηγούν σε μια γυναίκα που ονομάζεται Ιωάννα Λογιάδη. «Λες να είναι αυτή;», αναρωτιέται η Αλίκη. Με τη βοήθεια του Δημήτρη, θα βρει τα ίχνη της. «Μπορεί και να τη βρήκα», σχεδόν μονολογεί συγκινημένη και κάπως φοβισμένη. Επιθυμεί όσο τίποτα να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει επιτέλους για το παρελθόν της και τους λόγους που την εγκατέλειψε.

Η Αλίκη διστάζει να πλησιάσει τη γυναίκα που πιστεύει πως είναι η βιολογική της μητέρα. «Δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να το κάνω», εκμυστηρεύεται στον Δημήτρη, ο οποίος θα βοηθήσει και τον Φίλιππο να παγιδεύσει τη Διώνη.

«Θα είμαι πάντα δίπλα σου. Καλύτερα να βρεις τις απαντήσεις που σε βασανίζουν τόσα χρόνια και να την απορρίψεις, παρά να ζεις πάντα σε μια αμφιβολία», της απαντάει και τη βοηθάει να πάρει την απόφαση. Και πράγματι, οι δύο γυναίκες επικοινωνούν.

Ήλιος spoiler

Η Αλίκη είναι συγκλονισμένη από τη συνάντησή της με την Ιωάννα και την ελπίδα ότι μπορεί να βρήκε μετά από τόσα χρόνια τη μητέρα της. Ο Δημήτρης και η Εύα, όμως, έχουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της Ιωάννας. «Πρέπει να κάνεις τεστ DNA για να είσαι σίγουρη. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς απλά στη μαρτυρία μιας ξένης που εμφανίστηκε από το πουθενά και λέει πως είναι η μητέρα σου», της τονίζουν.

Εκείνη νιώθει άβολα, αλλά πείθεται και παίρνει κρυφά ένα προσωπικό αντικείμενό της για να γίνει το τεστ. Τα αποτελέσματα δεν αργούν να βγουν και η Αλίκη, με τη συμπαράσταση του Δημήτρη, ανοίγει τον φάκελο και μαθαίνει την αλήθεια για την Ιωάννα...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αλίκη ζει σε καθεστώς τρόμου

Ήλιος - αποκλειστικό: Η Αλίκη ορκίζεται να σκοτώσει τον Μάρκο

Share