MasterChef 5 trailer 15/2: Η πρώτη κάρτα ασυλίας και το πλεονέκτημα μυστήριο

Ξεκίνησαν οι πρώτες εντάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 trailer 15/2: Η πρώτη κάρτα ασυλίας και το πλεονέκτημα μυστήριο

Την Παρασκευή 12/2 οι 24 παίκτες που κατάφεραν να περάσουν από τις πρώτες φάσεις του MasterChef 5 μπήκαν επιτέλους στο σπίτι και... ο πρώτος καυγάς μεταξύ δυο παικτριών δεν έλειψε! Σήμερα, 15/2, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη μονομαχία των διαγωνιζόμενων.

Ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας και ποιο θα είναι το μυστήριο πλεονέκτημα που αναφέρεται στο trailer;

Να υπενθυμίσουμε πως την κάρτα ασυλίας θα την κερδίσει αυτός που θα κάνει το καλύτερο πιάτο και θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να ξεφύγει από κάποια κατάσταση είτε ο ίδιος είτε κάποιος άλλος συμπαίκτης που θα επιλέξει.

Το Youweekly.gr θα ξεσκονίσει τις πηγές του και υπόσχεται να σας δίνει 100% έγκυρα spoils και για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, όπως κάνει πολύ επιτυχημένα μέχρι στιγμής για το Survivor γι' αυτό... stay tuned!

Δείτε το σημερινό 15/2 MasterChef trailer

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για MasterChef spoils!

Αποκλειστικό απόσπασμα των Κου Κου για το σημερινό επεισόδιο:

Τα βιογραφικά των 24 παικτών που μπήκαν στο σπίτι του MasterChef

Αλέξανδρος Ακριτίδης

MasterChef Αλέξανδρος Ακριτίδης

Τη δήλωση συμμετοχής στο παιχνίδι την έκανε, κρυφά, η αρραβωνιαστικιά του και ο ίδιος χάρηκε πολύ γιατί λατρεύει τις μαγειρικές δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Όλοι περίμεναν να ασχοληθεί με την πολιτική, ο ίδιος ξεκίνησε να σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης αλλά παράτησε τη σχολή του για να ασχοληθεί με τη μαγειρική, καθώς εκεί βρήκε την εσωτερική του ηρεμία. Μέσα στις κουζίνες κατάφερε να βρει την ισορροπία του ως άνθρωπος και να γίνει πιο οργανωτικός. Του αρέσει το λεγόμενο “gourmet πιάτο” αλλά και το “παλιό κλασικό”.

Στόχος του να γίνει καλύτερος μάγειρας, δεν θα αναθεωρήσει τις αξίες του αλλά θα καταφέρει να ελιχθεί με τον τρόπο του στον διαγωνισμό.

Μη χάσετε και τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο.

Κωστής Αλεξάκης

Masterchef Κώστας Αλεξάκης

Ο Κωστής κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε φιλολογία στο Ρέθυμνο αλλά τα τελευταία χρόνια τον κέρδισε η αγάπη του για τη μαγειρική. Ο ίδιος δεν φοβάται το ταξίδι στο άγνωστο του MasterChef 5.

Παρά τη μικρή του επαγγελματική εμπειρία, πιστεύει στις μαγειρικές του ικανότητες και κυνηγά πάντα τα όνειρα του. Στη μαγειρική αγαπά την απλότητα και την ποιότητα στα υλικά αλλά δεν φοβάται να ρισκάρει. Δηλώνει κοινωνικός, ευδιάθετος, αυτοσαρκαστικός αλλά και ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού του.

Σαν γνήσιος Κρητικός αγαπά πολύ τον τόπο αλλά και την οικογένειά του και ελπίζει να τους κάνει περήφανους με τη συμμετοχή του στο MasterChef 5.

Ιωάννης Αυλωνίτης

Masterchef Ιωάννης Αυλωνίτης

Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin. Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία.

Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον. Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία. Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα.

Η πρωτιά από εκεί και πέρα είναι απλά μια ανάσα γι’ αυτόν!

Μαρία Λαζαρίδου

MasterChef Μαρία Λαζαρίδου

Η όμορφη και δυναμική Θεσσαλονικιά έρχεται στο MasterChef 5 για να αποδείξει ότι και οι όμορφες έχουν θέση στην κουζίνα. Απόλυτη στις απόψεις της, δεν της αρέσει να την αμφισβητούν αλλά πάντα αφήνει ένα περιθώριο στον άλλο για να αποδείξει τη δική του αλήθεια. Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να τη χαρακτηρίσει αδιάλλακτη και υπεροπτική αλλά η αλήθεια είναι ότι εύκολα παρεξηγείται γιατί λέει πάντα την άποψη της. Ως νέα μαγείρισσα είναι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και γνώσεις. Στον διαγωνισμό έρχεται για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά, που δήλωσε συμμετοχή. Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο.

Φέτος ισχυρίζεται πως το MasterChef 5 είναι σίγουρα γυναικεία υπόθεση και σκοπεύει να το αποδείξει.

Λία Μακροστέργιου

MasterChef Λίλα Μακροστέργιου

Η Λία αποτελεί τη συνέχεια του ένδοξου Βόλου στους διαγωνισμούς του MasterChef. Το μικρό μαγειρείο της στο Βόλο φημίζεται για τις περίεργες και διασκεδαστικές ονομασίες των πιάτων του. Μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού, σπουδάζει παράλληλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βόλου.

Θέλει να κερδίσει το MasterChef 5 γιατί το έχει υποσχεθεί στην κόρη της.

Αντώνης Μητρόπουλος

MasterChef Αντώνης Μητρόπουλος

Τη δήλωση συμμετοχής σκεφτόταν να την κάνει αρκετά χρόνια πριν, φέτος όμως ένιωσε πως είναι έτοιμος να δεχτεί αυτή την πρόκληση.

Ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της εστίασης ως σερβιτόρος και μπάρμαν. Κάποια στιγμή αποφάσισε πως θα ήθελε να σπουδάσει μαγειρική, εκεί συνειδητοποίησε τι έχανε τόσο καιρό, καθώς η μαγειρική είναι η ζωή του. Θεωρεί πως το να είσαι ταπεινός, να ακούς, να μαθαίνεις από τα λάθη σου, σε... διαβάστε την συνέχεια εδώ!