House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό του Obi

Ένας από τους σπουδαστές που θα γνωρίσουμε στο νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό του Obi

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του House of Fame είναι ο Obi, τον οποίο πρόκειται να δούμε σήμερα στην πρεμιέρα του νέου μουσικού σόου.

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον 27χρονο Obi, τον τραγουδιστή και personal trainer που μεγάλωσε στην Αθήνα από Νιγηριανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα.

Αυτό είναι το βιογραφικό του Obi από το House of Fame

O Obi είναι 27 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Νιγηριανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ήξερε από πολύ μικρός ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Είναι πνεύμα και κορμί αθλητικό. Αυτό δεν οφείλεται στην τύχη, αλλά στη σκληρή γυμναστική, που είναι η άλλη μεγάλη του αγάπη, αφού εργάζεται ως personal trainer.

Οι μεγαλύτερες αγάπες του Obi όμως, είναι δύο γυναίκες : η σύντροφός του και η εξάχρονη κόρη τους. Η απόφασή του να περάσει την πόρτα του House of Fame δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού, σε τρεις μήνες, θα έρθει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Obi τραγουδάει τα πάντα από βαριά λαϊκά μέχρι R’n’B και πoπ ενώ αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Γιάννης Πάριος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Δάντης. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους σπουδαστές!

House of Fame βιογραφικό του Obi

Ελένη Φουρέιρα για House of Fame: «Ο Φοίβος είναι ο πιο αυστηρός»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του House of Fame, στον λόγο για τον οποίο επέλεξε να επιστρέψει με το συγκεκριμένο show αλλά και στον πιο αυστηρό κριτή, που δεν είναι άλλος από τον Φοίβο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως χάρηκε πολύ με την πρόταση που ήρθε από τον ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Αρσενάκο, που πλέον είναι οικογένειά της.

Ελένη Φουρέιρα House of Fame

«Είναι κάτι το οποίο πάντα μου άρεσε και, όταν μου έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑ"Ι, έμαθα ποιο είναι το συγκεκριμένο project, μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί έχει να κάνει με τη δουλειά μου και είναι πολύ κοντά σε αυτό που κάνω. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο πιο αυστηρός, μπορεί και ο Φοίβος, η Καίτη δεν νομίζω. Αυτούς που γνωρίζω πιο καλά είναι η Καίτη και ο Γιώργος, που είναι οικογένειά μου πια» - δείτε εδώ το τρέιλερ.