House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Άλεξ Μαντή

Μια από τις σπουδάστριες που θα γνωρίσουμε στο νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Άλεξ Μαντή

Μια από τις διαγωνιζόμενες του House of Fame είναι η Άλεξ Μαντή, την οποία πρόκειται να δούμε σήμερα στην πρεμιέρα του νέου μουσικού σόου.

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την 27χρονη Αλεξάνδρα Σημαντήρη που κατάγεται από την Αθήνα αλλά οι καταβολές της είναι ποντιακές.

Αυτό είναι το βιογραφικό της Άλεξ Μαντή από το House of Fame

Η Άλεξ Μαντή είναι 27 ετών. Το κανονικό της όνομα είναι Αλεξάνδρα Σημαντήρη. Άλεξ Μαντή τη «βάφτισε» η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα. Είναι 27 χρονών. Είναι από την Αθήνα αλλά οι καταβολές της είναι ποντιακές.

Η Άλεξ Μαντή τελειώσει Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή Χορού, ενώ η ενασχόλησή της με το τραγούδι προέκυψε χάρη στην... τόλμη της! Όταν στο σχήμα που συμμετείχε ως χορεύτρια αποφάσισε μια τραγουδίστρια να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, η Άλεξ άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει στο σχήμα ως τραγουδίστρια. Έμπνευσή της αποτελούν η Madonna και η Ελένη Φουρέιρα.

Έχει περισσότερη εμπειρία στο λαϊκό τραγούδι αλλά αγαπάει ιδιαίτερα την ποπ. Είναι πολύ κοινωνική και πιστεύει πως θα τα πάει πολύ καλά με τους συμμαθητές της, αφού όλη μέρα θα μαγειρεύει και θα καθαρίζει. Έχει κυκλοφορήσει δικά της τραγούδια. Το "Σκληρό Κορίτσι" και το "Προσευχές".

Το motto της; «Όλα μέσα στη ζωή είναι! Υπομονή και συνεχίζουμε!». Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι @alexmandi_official κι έχει 3.946 followers. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους σπουδαστές!

House of Fame βιογραφικό της Άλεξ Μαντή

Τα πρόσωπα της Ακαδημίας του «House of Fame»

Διευθυντής: Πάνος Μεταξόπουλος

Είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση! Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην τηλεόραση. Είναι επικοινωνιακός, ευαίσθητος σε προσωπικά θέματα αλλά και αυστηρός, όταν πρέπει. Θα βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών, για να τους ενθαρρύνει και να τους βοηθάει να έχουν την καλύτερη απόδοση.

Υπεύθυνη φωνητικής τοποθέτησης: Πέννυ Μπαλτατζή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο που θα βοηθάει τους σπουδαστές στην ερμηνεία τού κάθε τραγουδιού, μέσα από μαθήματα φωνητικής.

Χορογράφος: Chali Jennings

Η Αμερικανίδα χορογράφος, που έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, όπως Justin Timberlake, Black Eyed Peas, Maroon 5, είναι εκείνη που θα αναλάβει την προετοιμασία των σπουδαστών, όταν θα ερμηνεύουν τραγούδι που απαιτεί χορό.

House of Fame καθηγητές

Style Expert: Al Giga

Είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με κορυφαία περιοδικά μόδας, οίκους μόδας, αλλά και για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που έφερε στην Ελλάδα την πρωτιά στη Eurovision. Ο διεθνούς φήμης style expert θα έχει την επιμέλεια της εμφάνισης του κάθε σπουδαστή επάνω στη σκηνή.

Health & Wellness Coach: Δώρα Παντέλη

Η αθλητικογράφος, παρουσιάστρια και κλινική ψυχολόγος θα είναι υπεύθυνη για τη σωστή διατροφή, τη σωματική άσκηση και την ευεξία των σπουδαστών.

Ο δρόμος προς τη δόξα θέλει ταλέντο, σκληρή δουλειά, πείσμα και επιμονή. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και το έπαθλο που θα περιμένει τον καλύτερο σπουδαστή θα είναι ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records!

House of Fame, πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στις 17.15 στο ΣΚΑΪ