Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης ζητάει προστασία από την αστυνομία

Παίρνει την Σοφούλα και πάνε σε κρυφή τοποθεσία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης ζητάει προστασία από την αστυνομία

Απίστευτες θα είναι οι σημερινές 16/2 εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες! Ενώ τα πράγματα για τον γάμο τσουλάνε, ο Βόσκαρης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα...

Επεισόδιο 93 σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Προχωράνε οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής; Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει;

Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης θα ζητήσει προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Το τραγικό τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες σημερινό 16/2 επεισόδιο

Έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε στο Διαφάνι, έτσι ξαφνικά θα φύγει από αυτό! Ο λόγος για τον Μάνο Βόσκαρη, του οποίου το τέλος στις Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως πλησιάζει και κάθε άλλο παρά καλό θα είναι! Ο αδίστακτος άντρας θα τιμωρηθεί για όλα όσα έχει κάνει και το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ!

Ο κλοιός γύρω από τον Μάνο Βόσκαρη έχει αρχίσει να στενεύει αρκετά και το τέλος του είναι πιο κοντά απ’ ό,τι πίστευε! Το Διαφάνι έχει πλέον μάθει όλη την αλήθεια από την Ελένη για τα βασανιστήρια που της έκανε στη φυλακή και έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του! Ο ίδιος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να το κάνει είναι ο Δούκας Σεβαστός! Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Οταν ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα μετά από την άψογη συνεργασία της Ελένης και του Αλέξη, η Σοφούλα τα βάζει μαζί της και την κατηγορεί ότι με τα ψέματά της ο αρραβωνιαστικός της θα μπει στη φυλακή. Στο μεταξύ ο Μάνος καταφέρνει να κατηγορήσει την Ελένη ως συνένοχο στον φόνο του Γεωργαλά και οδηγείται ξανά στη φυλακή, αλλά η εμφάνιση του Ματθαίου στο αστυνομικό τμήμα θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα καθώς θα καταθέσει όλα όσα είχε πει με τον Θωμά Κυπραίο.

Ο Μάνος θυμώνει που το σχέδιό του να ξανακλείσει την Ελένη στη φυλακή ναυαγεί, όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και, κόντρα στις αντιρρήσεις όλων, παίρνει τη Σοφούλα και φεύγουν από το χωριό για να παντρευτούν, χωρίς κανείς να γνωρίζει το παραμικρό!

Το Διαφάνι αναστατώνεται με την εξαφάνισή τους και τους ψάχνουν παντού. Μέχρι που επιστρέφουν και ανακοινώνουν τον γάμο τους που πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία! Η Σοφούλα πίστευε πως με το να παντρευτεί τον Μάνο θα ζήσει το όνειρό της για μια ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό του, αλλά σύντομα το όνειρο αυτό θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της.

Στο μεταξύ, τα σχέδια της Ελένης να βρει κι άλλες γυναίκες που υπέφεραν στα χέρια του Βόσκαρη ναυαγούν, παρά τις προσπάθειες του Αλέξη να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Μάνου. Ο άντρας της γυναίκας μαθαίνει την αλήθεια για εκείνη και το ζευγάρι χωρίζει, ωστόσο η Ελένη προσπαθεί να τους πείσει να τα βρουν ξανά και να είναι ενωμένοι σ’ αυτόν τον αγώνα. Κι εκεί που όλα δείχνουν να πηγαίνουν στραβά, η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν από τον Αλέξη πως τελικά ο Βόσκαρης θα πάει σε δίκη! Εκείνος το μαθαίνει και ξεσπά στη Σοφούλα, την οποία χτυπά και βιάζει και της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Η κοπέλα βλέπει μπροστά της έναν άλλον άνθρωπο!

Νιώθει ντροπή, ταπείνωση, αλλά δεν τολμάει να μιλήσει σε κανέναν για όσα περνάει στα χέρια του, καθώς οι απειλές του την τρομοκρατούν! Ο Αγγελος ξέρει πως η κοπέλα που αγαπάει δεν περνάει καλά στη νέα της ζωή και προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά η Σοφούλα αρνείται οποιαδήποτε βοήθεια! Διαβάστε την συνέχεια εδώ!