Έλα στη θέση μου 16/2: Η Θάλεια αποφασίζει να συνεργαστεί με τον πρόξενο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 16/2: Η Θάλεια αποφασίζει να συνεργαστεί με τον πρόξενο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου καθώς η Θάλεια αποφασίζει να συνεργαστεί με τον πρόξενο.

Η Σύλβια αποκαλύπτει στον Ζούβα πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά, την ώρα που ο Μάρκος ζητάει απ’ τη Ρενάτα να υπογράψει για την πώληση των μετοχών και να φύγει μαζί του στη Σικελία.

Η Θάλεια αποφασίζει να συνεργαστεί με τον πρόξενο, ενώ ο Βλάσης ανακαλύπτει πως η Πανδώρα Καρδάση ταξίδεψε μόνη της μέχρι τη Γερμανία. Θα δεχτεί η Ρενάτα να υπογράψει τα συμβόλαια της Κέντρας; Τι θα δείξει το τεστ εγκυμοσύνης της Φαίης; Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς!

Έλα στη θέση μου 16/2

Τι θα δούμε αύριο στην σειρά Έλα στη Θέση μου 17/2

Ο Βλάσης προσπαθεί να βγάλει άκρη με τη Θάλεια αλλά δεν καταφέρνει και πολλά. Ο Μάρκος προσπαθεί να πείσει τη Ρενάτα να επιστρέψουν στη Σικελία και η απάντηση της είναι κάπως απροσδιόριστη. Η Θάλεια, σ’ ένα από τα λιποθυμικά επεισόδια της Φαίης καταφέρνει να πάρει από την τσάντα της το κλειδί μιας θυρίδας.

Η Σύλβια και ο Ζούβας συνειδητοποιούν ότι είναι κακά πρότυπα για ένα παιδί κι αποφασίζουν να κλείσουν το θέμα, την ώρα που η Φλωρέτα ξαναφέρνει το θέμα του παιδιού στο Λεωνίδα. Τι θα συμβεί όταν η Βάνα αποκαλύψει στο Φώτη ότι δεν είναι ερωτευμένη μαζί του; Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν του πει η Φαίη ότι είναι έγκυος;

Τι θα δούμε την Πέμπτη 18/2

Ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Φαίη είναι έγκυος και αντιδρά απρόβλεπτα. Η Κέντρα και ο Αχιλλέας αγωνιούν για το αν τελικά θα πουλήσει η Ρενάτα το ποσοστό της στη Σόφο, ενώ ο Φώτης επιστρέφει στην αυλή για να τον παρηγορήσουν για τον χωρισμό του με την Βάνα.

Έλα στη θέση μου Ρενάτα

Η Σύλβια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από την Φλωρέτα σχετικά με το παιδί που τόσο ήθελε πάντα, και την ανακοινώνει στον Ζούβα συγκινημένη. Και ενώ η Θάλεια μαθαίνει ότι η Φαίη περιμένει παιδί, ο Βλάσης δέχεται να τη συναντήσει για μια τελευταία φορά…