Αγγελική (17/2): Η σχέση της Τζένης και του Στέφανου φτάνει στα άκρα

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική (17/2): Η σχέση της Τζένης και του Στέφανου φτάνει στα άκρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Aγγελικής αφού η Τζένη απειλεί τον Στέφανο πως αν δεν της δώσει σημασία θα ψάξει να βρει άλλον.

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha, Αγγελική

Ο Παύλος ρωτάει τον Δημήτρη αν ευθύνεται ο Μιχάλης για αυτό που του συνέβη και ο Δημήτρης λέει πως ευθύνεται μόνο ο ίδιος. Ο Στέφανος και η Αγγελική μιλάνε γι αυτά που νιώθουν. Η Αγγελική λέει ότι ήταν λάθος που τον φίλησε και πρέπει να το αφήσουν πίσω τους. Ο Παύλος δίνει στον Δημήτρη ένα γράμμα από την Κατερίνα, αλλά αυτός το σκίζει.

Ο Δημήτρης μιλάει στην Αγγελική και της λέει ότι κανείς δεν νοιάζεται γι’ αυτόν, ή τον λυπούνται ή τον φοβούνται. Η Αγγελική του λέει ότι τον αγαπάνε και της απαντάει ότι είναι επειδή δεν ξέρουν ποιος πραγματικά είναι, άμα μάθουν δεν θα μείνει κανείς κοντά του. Τη ρωτάει γιατί δεν μιλάει ενώ ξέρει ότι πήγε να σκοτώσει τον Μιχάλη και του απαντάει πως δεν είναι ακόμα η ώρα.

Η Ελένη μιλάει με έναν άγνωστο στο τηλέφωνο για το τεστ DNA που θα κάνει με τον Στέφανο και πότε θα βγουν τα «αποτελέσματα». Η Τζένη βγαίνει με τις φίλες της για το bachelor party της και τηλεφωνεί στον Παύλο για να συναντηθούν αργότερα. Όταν συναντιούνται η Τζένη είναι πολύ θερμή. Αυτός όμως τελικά την απωθεί…

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη όσα της είπε ο Δημήτρης. Ο Μιχάλης τη ρωτάει για τον Τολέγα και του λέει πως δεν τον πυροβόλησε αυτή. Η Τζένη επιστρέφει μεθυσμένη και χυμάει στον Στέφανο για σεξ, αλλά αυτός την απωθεί στην κατάσταση που την βλέπει. Η Τζένη του λέει πως και αυτός είναι με το ένα πόδι έξω απ’ την σχέση τους και πως δεν θα φταίει αυτή αν ψάξει αλλού αυτό που δεν της δίνει. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να μάθετε τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς.

εξελίξεις της σειράς αγγελική

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς Αγγελική

Η Σοφία επιστρέφει σπίτι και ο Παύλος την περιμένει έτοιμος για καβγά. Ο Στέφανος ρωτάει την Τζένη αν έχει άλλον και το αρνείται. Τσακώνονται και της λέει ότι είναι σε χάλια κατάσταση και αν θέλει να βρει άλλον, μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα ο Παύλος λέει στη Σοφία ότι μόλις πάρει το μερίδιό του απ’ την επιχείρηση, θα αφήσει τη δουλειά της και θα κάνουν κάτι δικό τους.

Ο Στέφανος λέει στον Παύλο ότι έκανε το τεστ DNA με την Ελένη και ο Παύλος θυμώνει και λέει ότι δεν είναι διατεθειμένος να της δώσει απ’ το μερίδιό του. Η Κατερίνα πηγαίνει να δει τον Δημήτρη, αλλά πρώτα συναντάει την Αθηνά και οι δυο γυναίκες για ακόμη μια φορά λογομαχούν. Ο Δημήτρης τη διώχνει, δεν θέλει να τον βλέπει έτσι, αλλά τελικά καταφέρνει να τον κερδίσει.

Ο Δημήτρης λέει ότι θα έπρεπε να είχε πεθάνει. Ο Παύλος εμφανίζεται ξαφνικά και μπουκάρει στο γραφείο του γυναικολόγου της Σοφίας και ρωτάει αν μπορεί να γίνει τεστ πατρότητας στο έμβρυο. Της φωνάζει, λέει το μωρό μπάσταρδο και την συγχύζει. Την περιμένει στο parking όπου τσακώνονται πάλι και η Σοφία του λέει ότι τελείωσαν οριστικά.

Ο Δημήτρης λέει στην Αθηνά ότι όλα αυτά που τους συμβαίνουν είναι τιμωρία και ο μόνος λόγος που σώθηκε είναι για να βγάλει από μέσα του το σκοτάδι και να τα ομολογήσει όλα.