Έρωτας με Διαφορά 18/2: H Zέτα τσακώνεται με τον Κωστή και αυτός φεύγει από το σπίτι

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έρωτας με Διαφορά 18/2: H Zέτα τσακώνεται με τον Κωστή και αυτός φεύγει από το σπίτι

Τρέχουν οι εξελίξεις της σειράς Έρωτας Με Διαφορά στον Star, και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Ζέτα να τσακώνεται με τον Κωστή και αυτός να φεύγει από το σπίτι

Όσα θα δούμε στη σειρά Έρωτας Με Διαφορά

Ο Κωστής ζητάει από τον δεκαοκτάχρονο Ηλία, που δουλεύει στο μπαρ, να υποδυθεί το δεσμό της Πηνελόπης, ώστε να αποθαρρυνθούν ο Ερμής και οι υπόλοιποι, που την παρενοχλούν. Η Πηνελόπη, όμως, ερωτεύεται τον Ηλία και αυτό περιπλέκει τα πράγματα.

Η Μάρω, έξαλλη που η Ζέτα επιτρέπει στον Κωστή να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες, τής προσάπτει ότι θέτει σε κίνδυνο τη συνοχή της οικογένειάς της. Έτσι, η Ζέτα τσακώνεται με τον Κωστή και εκείνος φεύγει από το σπίτι, επισημαίνοντάς της ότι αφήνει τη Μάρω και τα παιδιά να μπαίνουν ανάμεσά τους.

Ο Άρης χαίρεται που ο φίλος του λογικεύτηκε και ξαναγύρισε στο σπίτι, αλλά όχι για πολύ. Η Ζέτα ανακαλύπτει ότι οι «εφιάλτες» του Μάρκου ήταν κόλπο των παιδιών της για να ξεφορτωθούν τον Κωστή. Του ζητάει συγγνώμη και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ο Κωστής την καλεί στο πάρτι μιας φίλης του, που κλείνει τα εικοσιένα της χρόνια. Η Ζέτα κολακεύεται, που ο Κωστής δείχνει τόσο ακομπλεξάριστος με τη διαφορά ηλικίας τους…Να θυμίσουμε πως η σειρά πάει εξαιρετικά στο δυναμικό κοινό.

έρωτας μ εδιαφορά

Έρωτας με διαφορά: Πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.