Battle of Couples: Όταν ο Κώστας έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη στον αέρα του The Voice

Είναι μαζί 3 χρόνια και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of Couples: Όταν ο Κώστας έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη στον αέρα του The Voice

Ο Κώστας και η Κρίστη είναι ένα ζευγάρι που θα δούμε στο Battle of the couples, τους οποίους όμως τους έχουμε ήδη γνωρίσει από την on air πρόταση γάμου στο The Voice.

Τα δύο παιδιά έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, είναι μαζί 3 χρόνια και συγκατοικούν τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο Κώστας έχει κάνει πολλές δουλειές μέχρι τώρα: από τεχνικός αγωνιστικών αυτοκινήτων μέχρι παραγωγός μουσικών events. Σε ένα event γνωρίστηκε με την Κρίστη, ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί εν ώρα εργασίας, όπως λέει και ο ίδιος.

Η Κρίστη έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία και μουσική, μιλάει 5 γλώσσες κι ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Το ζευγάρι μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη μυθολογία, τη φιλοσοφία και την αυτοβελτίωση.

Battle of Couples Κώστας Κρίστη

Μάλιστα, στην διάρκεια του The Voice που συμμετείχε η Κρίστη ο Κώστας γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά κι από δηλώσεις που έχει κάνει ο Κώστας σχετικά με τον θεσμό του γάμου, φαίνεται ότι θα αργήσει ως γεγονός… Κι οι δύο δεν ανέχονται τις αερολογίες και θεωρούν ότι ξεχωρίζουν από το πλήθος. Άραγε θα καταφέρουν στο νέο ριάλιτι να περάσουν αυτές τις δοκιμασίες;

Battle of Couples: Αυτές τις δοκιμασίες θα κληθούν να περάσουν τα ζευγάρια

Το Battle of Couples πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ALPHA, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο τιμόνι και ήδη έγιναν γνωστές μερικές από τις δοκιμασίες που θα περάσουν τα ζευγάρια για να φτάσουν στην νίκη.

Τα 12 ζευγάρια του νέου ριάλιτι έρχονται από διαφορετικά μέρη και η διάρκεια των σχέσεών τους ποικίλλει από μερικούς μήνες μέχρι αρκετά χρόνια!

Όλοι θέλουν να κερδίσουν έως 100.000 ευρώ στο Battle of the Couples και για να τα καταφέρουν πρέπει να συνεργαστούν και ν αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι δυνατή.

Τα θεμέλια της σχέσης στο Battle of the Couples.

Κάθε ζευγάρι θα δοκιμαστεί μέσα από διαφορετικά challenges που θα τεστάρουν τα "θεμέλια» της σχέσης τους

Είναι απόλυτα ειλικρινείς; Έχουν τυφλή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον;

Battle of Couples ALPHA πρεμιέρα

Πώς αποδεικνύουν την αφοσίωσή τους;

Η μεταξύ τους επικοινωνία θα κρίνει πολλά για την πορεία τους στο παιχνίδι, αφού απαιτείται διαρκής συνεργασία.

Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους στους οποίους θα πρέπει κάποιες φορές να στηριχθούν για να προχωρήσουν.

Στο τέλος, το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη… αντοχή θα νικήσει και θα φύγει με το χρηματικό έπαθλο προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα κοινό του όνειρο - Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από την αρένα του Battle of Couples.

Battle of the Couples, έρχεται στον Alpha.