Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο να φύγω από το κουτί της κακοποίησης»

«Λύγισε» η τραγουδίστρια μετά την εξομολόγηση της

House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο να φύγω από το κουτί της κακοποίησης»
TV24 18.02.2021 20:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο του House Of Fame, η Πέννυ Μπαλτατζή προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση όσο έδινε συμβουλές στην Πηνελόπη.

Καθώς οι δύο γυναίκες έκαναν πρόβα το τραγούδι να πει η Πηνελόπη στο live, το οποίο αναβλήθηκε για αυτή την Παρασκευή, η Πέννυ προσπαθούσε να την συμβουλέψει για πως να εκφραστεί μέσω του τραγουδιού, με την ίδια όμως να εξομολογείται μια προσωπική ιστορία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαστε όλοι μαζί. Είναι αλλιώς να βλέπεις ότι σε αντιμετωπίζουν μόνο σου… Να σε ρωτήσω κάτι, πολύ ανθρώπινα. Θα το πω προσωπικά από εμένα, δεν μασάω τα έχω πει.

Η μαμά μου είχε ψυχικές ασθένειες και με πίεζε πάρα πολύ κι όχι για να γίνω καλύτερη. Δεν μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί γιατί δεν περνούσε καλά για τον εαυτό της.

Την έχω χάσει την μαμά μου και μου πήρε πάρα πολύ χρόνο να φύγω από αυτό το κουτί της κακοποίησης, να αγκαλιάσω τον εαυτό μου και να πω Πέννυ μπορείς. Αν δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου, δεν θα σε αγαπήσει κανείς κι αν δεν βάλεις τα όριά σου και δεν ξέρειες που να πας, δεν θα στο δείξει κανείς».

House of Fame Πέννυ Μπαλντατζή

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ένας πασίγνωστος πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στο The Caller με την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρότερη ηλικία.

Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες μέρες αποκάλυψε για τις δυσκολίες που βίωσε κατά την εγκυμοσύνη της και σήμερα έρχεται να εξομολογηθεί και για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν.

Η Πέννυ Μπαλτατζή είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Έχει τύχει άνθρωπος πολύ μεγάλη ηλικίας να μου «την πέφτει» ανοιχτά και να φέρνει γνωστές τραγουδίστριες για να με δελεάσει και αν δείξει ότι τις ξέρει.

Ήταν βουλευτής ο κύριος Σταύρος 60 χρονών κι έφερνε κι άλλα κορίτσια και του έλεγα πολύ όμορφες κοπέλες. Αλλά δεν με τραβούσε μια τέτοια ηλικία. Η παρενόχληση κι ο σεξισμός από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε είναι πολύ σοβαρό θέμα. Βέβαια με όσα γίνονται στον χώρο μας δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά όσων αντιμετωπίζουν όλους τους καλλιτέχνες το ίδιο.

Με είχαν καλέσει σε ένα event σε κότερο με την μπάντα μου, όπου υπήρχαν πολιτικοί, κι εκεί που τραγουδούσαμε ξέφυγαν κάποιοι. Ένας πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του ενώ η γυναίκα του άρχισε να τραγουδά με τον τραγουδιστή. Εμένα από που κι ως που με πήρε;

Ήταν άκρως σεξιστικό. Είπα στον μπουζουξή θα φύγω κολυμπώντας. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση. Ένας άλλος έλεγε σε συνάδελφό του καλό κοριτσάκι είναι, παρ΄ το για οικογένεια και να κάνεις χαζομάρες και με άλλες. Πραγματικά πόσο υποτιμάς κάποιον!’ κατέληξε λέγοντας η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πέννυ Μπαλντατζή σεξουαλική παρενόχληση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγος συγκίνησης από την Πέννυ Μπαλτατζή - Τα λόγια για τον γιο της εν μέσω πανδημίας

Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον νεογέννητο γιο της!

Share