MasterChef 5 - Νίκος Σκορδάκης: «Σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά τους παίκτες αλλά είδα πως δυσανασχέτησαν»

Ποιους θέλει να βγάλει από το παιχνίδι ο Πάνος;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Νίκος Σκορδάκης: «Σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά τους παίκτες αλλά είδα πως δυσανασχέτησαν»

Το MasterChef 5 έχει δείξει ήδη πως πρόκειται να έχει ίντριγκες αφού από τα πρώτα κι όλας επεισόδια βλέπουμε κόντρες και τσακωμούς.

Στα backstage των γυρισμάτων βρέθηκε η κάμερα της Φωλιάς Των Κου Κου και ο Νίκος Σκορδάκης και ο Πάνος Ράπτης αποκάλυψαν την στρατηγική τους.

Ο Νίκος Σκορδάκης μεταξύ άλλων δήλωσε «Αρχικά σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά άτομα από την άλλη ομάδα που κάνουν παρέα για να τους βγάλω από το παιχνίδι. Όταν είδα ότι δυσανασχέτησαν και η δική μου ομάδα ότι δεν τους ήθελε, δεν ήθελα να τους χαλάσω το χατίρι και έκανα δυο αλλαγές. Τον Πάνο και την Μαρίνα τους επέλεξα πιο πολύ για να έχουμε κάποιον να ψηφίσουμε, αλλά δεν λειτουργώ έτσι γενικά στη ζωή μου».

Από την άλλη ο Πάνος Ράπτης είπε «Κάποιοι μπορεί να ήθελαν να με βγάλουν εκτός παιχνιδιού, γιατί είμαι δυνατός μάγειρας. Θα προσπαθήσουμε να ψηφίσουμε στρατηγικά, ώστε να βγουν στην ψηφοφορία όσο το δυνατόν, λιγότεροι δικοί μας.».

Oι backstage δηλώσεις των παικτών του MasterChef

MasterChef 5 - trailer 19/2: Οι πρώτοι τσακωμοί ξεκίνησαν - «Ο ξεφτίλας»

Χαμός όπως θα δούμε θα επικρατήσει την Παρασκευή 19/2 στο MasterChef 5, καθώς οι πρώτοι τσακωμοί θα ξεκινήσουν ανάμεσα στους παίκτες και συγκεκριμένα, στις αντίπαλες ομάδες. Δηλαδή στην Μπλε και την Κόκκινη.

Καιρός ήταν οι εντάσεις να ξεκινήσουν, λίγες ημέρες αφότου οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι. Ωστόσο, ο πρώτος τσακωμός δεν θα ξεκινήσει από το σπίτι, αλλά από την δοκιμασία.

Η μια από τις δυο ομάδες λοιπόν, σέρβιρε στο χθεσινό 17/2 επεισόδιο ωμό ψάρι στους κριτές, με αποτέλεσμα ένας παίκτης από τους Κόκκινους να αντιδράσει, απορώντας ειρωνικά ποιος μπορεί να το έκανε. Τότε, μπροστά από τις κάμερες παίκτης των Κόκκινων θα τον πει ξεφτίλα.