After Dark: Αποψινός καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση

Απόψε στις 23.45

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
After Dark: Αποψινός καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση

Απόψε στις 23.45 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι καλεσμένος στο After Dark στον ΣΚΑΪ, με τον ίδιο να προχωρά σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν από λίγο ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη επισκέπτεται το διαμέρισμα του Θέμη και παραχωρεί μία εκ βαθέων και αποκαλυπτική συνέντευξη. Θα μιλήσει για την τηλεόραση και το θέατρο, τη σύζυγό του και ηθοποιό, Λένα Δροσάκη και εκμυστηρεύεται πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους μετά τον ερχομό του γιου τους.

Όπως είναι φυσικό, θα αναφερθεί και στο κύμα καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο και περνάει το δικό του, ηχηρό μήνυμα.

Στο εξομολογητήριο απαντά με ειλικρίνεια σε όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις του Θέμη.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα bonus εξομολογητήριο με τους παρουσιαστές του Mega Star, Μαντώ Γαστεράτου και Αντώνη Δημητριάδη. Θα καταφέρουν να μπουν στο Πάνθεον του After Dark;

After Dark αλέξανδρος μπουρδούμης

Λένα Δροσάκη: «Ας διώξουμε μακριά τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά»

Η Λένα Δροσάκη είναι μια από τις ηθοποιούς που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν ανοιχτά για την παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη και τον κατήγγειλε. Μαζί μάλιστα, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Το βράδυ της Πέμπτης έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το γεγονός.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους καλούς τους φίλους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τα παιδάκια τους..

«Ας διώξουμε μακρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά , ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι , ας δούμε με μάτια τρυφερά , ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη , ας ξεχυλήσει η καρδιά μας αγάπη …-(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -(τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή ), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει )-……….ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα», έγραψε στη λεζάντα της.

Λένα Δροσάκη ανάρτηση μετά την καταγγελία