Χιούστον το Λύσαμε: Καλεσμένοι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Μαρία Σολωμού

Θα γίνει χαμός στο στούντιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χιούστον το Λύσαμε: Καλεσμένοι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Μαρία Σολωμού

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο αποψινό (19/2) επεισόδιο της επιτυχημένης εκπομπής του ΑΝΤ1, Χιούστον το Λύσαμε. Οι δύο παρουσιαστές θα υποδεχθούν, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τη Μαρία Σολωμού.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και εκτελούν θεότρελες αποστολές.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα ταξιδεύει η Μαρία Σολωμού.

Με ποια από τις «Roomies» θα μπορούσε να συγκατοικήσει όντως; Ποια είναι η πιο δύσκολη; Για ποιον λόγο θεωρεί ότι ο ρόλος της Ράνιας ήταν ρόλος ζωής; Θα έλεγε «ναι» σε μία ενδεχόμενη επιστροφή των «Singles»; Έχει κάνει πλαστικές;

Χιούστον το Λύσαμε ANT1

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά σε όλες τις περίεργες ερωτήσεις των παρουσιαστών.

Τι κάνει αυτή την περίοδο που είναι κλειστά τα εστιατόρια; Τι εκμυστηρεύεται για τα τατουάζ του και γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ tattoo artist, όσο κι αν το θέλει; Πιστεύει ότι είναι sex symbol;Γιατί είχε «φάει πόρτα» σε ένα άδειο καφέ στη Γλυφάδα; Θεωρεί ότι η μαγειρική είναι τέχνη; Για ποιον λόγο ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον Άκη Πετρετζίκη;

Τι πιάτο θα σέρβιρε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γιάννη Αντετοκούμπο και την Κίμ Καρντάσιαν;

Μαζί με τον Φάνη και τον Νικόλα θα είναι ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ, Μάκης Παπασημακόπουλος.

Την προηγούμενη εβδομάδα, καλεσμένη των Χιούστον ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε εδώ τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε.

Η τηλεθέαση που έκανε την προηγούμενη Παρασκευή το Χιούστον το Λύσαμε

Late night

  • ANT1: Χιούστον το Λύσαμε 6,8
  • ALPHA: Φως στο Τούνελ 13,2
  • STAR: Εντιμότατοι Απατεώνες 10,1
  • Mega: NCIS 3,9