Masterchef 5: Ο Διονύσης ξέσπασε σε κλάματα και απολογήθηκε για την συμπεριφορά του

Ζήτησε από την παραγωγή την άρση της ασυλίας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ο Διονύσης ξέσπασε σε κλάματα και απολογήθηκε για την συμπεριφορά του

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο επεισόδιο στο Masterchef, με τον Διονύση αυτή τη φορά να ξεσπάει σε κλάματα και να απολογείται για την άσχημη συμπεριφορά του.

Ο Ιωάννης και ο Διονύσης είναι δύο άτομα τα οποία έχουν προκαλέσει πιο πολύ από τον καθένα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής μιας και οι δύο έχουν δείξει έναν πολύ κακό χαρακτήρα και με τον Ιωάννη να επιλέγει την ασυλία να την πάρει ο ίδιος.

Στο σημερινό επεισόδιο τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος απολογήθηκαν για την συμπεριφορά τους, με τον Διονύση μάλιστα να ξεσπάει σε κλάματα.

Βέβαια, ούτε οι συγγνώμες αλλά και ούτε και τα δάκρυα έπιασαν τόπο μιας και σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν ανοιχτά ότι δεν μπορεί να αλλάξει πλέον κάτι. Μάλιστα, ο Διονύσης ζήτησε από την κριτική επιτροπή αμέσως μετά να αρθεί η ασυλία του με τους κριτές όμως να αρνούνται την πρόταση αυτή λόγω κανονισμών.

Masterchef 5 ο Διονύσης ξέσπασε σε κλάματα

Κατερίνα Καινούργιου σε παίκτη του «MasterChef»: «Ποιος είσαι, ρε, που προσβάλλεις τον δημοσιογράφο;»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Ευτυχείτε», όταν άκουσε παίκτη του «MasterChef» να προσβάλλει δημοσιογράφο που τον τράβαγε την ώρα της δοκιμασίας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Ιωάννης Αυλωνίτης, να τα βάζει με τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

«Μη με διακόπτεις, με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα».

«Αν ήμουν Παραγωγή, θα τον είχα αποβάλει για τον τρόπο του. Είπε για τους δημοσιογράφους, που ξέρεις ότι έχεις πάει σε ένα ριάλιτι και το παιδί κάνει τη δουλειά του δίπλα και είναι με τον οπερατέρ και τραβάνε. Και λες “μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα”… Ποιος είσαι, ρε; Προσβάλλει τον δημοσιογράφο. Συγχύστηκα, δεν μου αρέσει καθόλου», είπε μετά το απόσπασμα η παρουσιάστρια, φανερά ενοχλημένη.

αυλωνίτης mastechef