Masterchef 5: Σάστισε ο Ιωαννίδης με την ερώτηση της Μαρίας - «H Carbonara βγαίνει σε άλλα χρώματα;»

Με γέλια ξεκίνησε το πρώτο για φέτος masterclass

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Σάστισε ο Ιωαννίδης με την ερώτηση της Μαρίας - «H Carbonara βγαίνει σε άλλα χρώματα;»

Το πρώτο MasterClass για τον φετινό κύκλο του MasterChef 5 ξεκίνησε με την 43χρονη Μαρία να «τρελαίνει» τον Πάνο Ιωαννίδη με την «κουφή» απορία της.

Έτσι λοιπόν για σήμερα, ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν αυτός που μπήκε πρώτος στην κουζίνα παρουσιάζοντας μια συνταγή για την πιο νόστιμη Carbonara.

Φυσικά, οι παίκτες κρατούσαν σημειώσεις και παράλληλα ρωτούσαν τον κριτή για ότι τυχόν απορία είχαν. Τον λόγο κάποια στιγμή πήρε και η Μαρία με την ίδια να τον ρώτα:«H Carbonara βγαίνει σε άλλα χρώματα;».

Φυσικά ο αγαπημένος σεφ και κριτής σάστισε στο άκουσμα της απορίας της και όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια.

Masterchef 5 σάστισε ο Ιωαννίδης με την ερώτηση της Μαρίας

Λίγα λόγια για την Μαρία Φίλογλου από το Masterchef 5

Αν και fashion designer&patron maker στο επάγγελμα, το μεγάλο πάθος της Μαρίας είναι η μαγειρική. Ξεκίνησε διαβάζοντας συνταγές στο διαδίκτυο και έφτασε να πειραματίζεται ακόμα και με τη μοριακή γαστρονομία. Σκοπός της είναι να καταφέρει να αναβαθμίσει τη “μαμαδίστικη” κουζίνα και να τη φτάσει σε fine dining επίπεδα.

Μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, σε αυτό το εγχείρημα, είναι ο έφηβος γιος της αλλά και οι κολλητές της φίλες, που μπορεί να χάσουν τα κυριακάτικα τραπέζια αλλά πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες της. Έχει τσαγανό, θέληση και πείσμα και όπως δηλώνει είναι η Θεσσαλονικιά, που έλειπε από το MasterChef 5.

Με το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα της, πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και στις πιο δύσκολες δοκιμασίες του MasterChef 5.

MasterChef 5: Σκορδάκης, Νικολαΐδη, Χίλας, Αυλωνίτης, Λαζαρίδου οι παίκτες του τελικού σύμφωνα με τον Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» έκανε την πρόβλεψη του για τους πέντε παίκτες του MasterChef, οι οποίοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξε την δική του dream team, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει δει μέχρι σήμερα, από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες λοιπόν αυτοί είναι ο Νίκος Σκορδάκης - που πήρε την πρώτη ασυλία, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου.