Αγγελική (22/2): Ο Παύλος βάζει σε απειλεί τη ζωή της Σοφίας και της αδερφής της

Έτοιμος να ομολογήσει το έγκλημά του ο Δημήτρης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική (22/2): Ο Παύλος βάζει σε απειλεί τη ζωή της Σοφίας και της αδερφής της

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (22/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική μιας και ο Παύλος, οργισμένος με την είδηση της εγκυμοσύνης, απειλεί τη ζωή τόσο της Σοφίας όσο και της αδερφής της.

Αυτά θα δούμε απόψε στην Αγγελική

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 87

Ο Παύλος έξαλλος με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Σοφίας και πιστεύοντας ότι το παιδί δεν είναι δικό του, ακολουθεί την Σοφία στο σπίτι, όπου βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας και της αδερφής της. Αυτό οδηγεί την Σοφία στην αστυνομία με σκοπό να πάρει τα μέτρα της εναντίον του. Ο Δημήτρης, απελπισμένος και τρομαγμένος απ’ την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί, θέλει να ομολογήσει για όλα όσα έχει κάνει.

Αγγελική (22/2)

Η Αθηνά φοβούμενη ότι ο Δημήτρης θα ανοίξει το στόμα του παίρνει την απόφαση να τον απομακρύνει απ’ όλους. Η Μαριάνθη πιέζει κι άλλο τον Θωμά και τον ζητάει πίσω στην ταβέρνα και η Λένα απελπίζεται και πιστεύει ότι ο Θωμάς έχει σχέση με την Μαριάνθη. Ο Στέφανος έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο του με την Τζένη, τις οποίες εκφράζει στην Δανάη - Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας για την Αγγελική.

Το αυριανό (23/2) επεισόδιο της Αγγελικής

Ο Στέφανος παραδέχεται στη Τζένη πως δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της και θέλει να χωρίσουνε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να τον ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι λόγω της Αγγελικής. Η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της ομολογήσει όσα έχει κάνει, αλλά τελευταία στιγμή τους πιάνει η Αθηνά.

Αγγελική 22-24/2

Η Λένα αποφασίζει να βρει το Θωμά και να λύσουν μια και καλή την παρεξήγηση με τη Μαριάνθη. Η Σοφία συνειδητοποιεί πως παρά τις προσπάθειές της είναι δύσκολο να κρατήσει τον Παύλο έξω απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Τζένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ που της αποκαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Αγγελικής.