Ήλιος (22/2): Ο Κωνσταντίνος πεθαίνει στην αγκαλιά του Δημήτρη

Εκείνος ορκίζεται να τον δικαιώσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος (22/2): Ο Κωνσταντίνος πεθαίνει στην αγκαλιά του Δημήτρη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και στο σημερινό επεισόδιο (22/2), ο Κωνσταντίνος θα πεθάνει στην αγκαλιά του Δημήτρη και εκείνος με τη σειρά του θα ορκιστεί να τον δικαιώσει.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (22/2) στον Ήλιο

Ο Κωνσταντίνος πεθαίνει στην αγκαλιά του Δημήτρη, που ορκίζεται να τον δικαιώσει. Ο Χρήστος ζητά απ’ τη Σοφία να σταματήσει από το μαγαζί, ενώ εκείνη δεν θέλει να εγκαταλείψει τον Δήμο.

Ο Δήμος ανακαλύπτει περισσότερα κομμάτια του παζλ για την εγκληματική οργάνωση που τον έχει στριμώξει και την σχέση της με τον χρηματοδότη του Φίλιππου. Η Διώνη βρίσκεται ξαφνικά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, ενώ συνειδητοποιεί με τον Φίλιππο πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο...

Ήλιος (22/2)

Η Λήδα αποφασίζει να προχωρήσει την σχέση της με τον Άγγελο και να φύγουν ένα ρομαντικό διήμερο.

Τα σχέδιά τους ανατρέπονται τελευταία στιγμή, λόγω ενός συμβάντος στο νοσοκομείο.

Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη να ανακαλύψει τους βιολογικούς της γονείς, λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ένα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια - δείτε εδώ τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Ήλιος: Μυστήριο με τη μητέρα της Αλίκης - Γιατί γύρισε και τι θέλει;

Στην σειρά Ήλιος, η Ιωάννα έχει μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας της Αλίκης που την έχει αποδεχτεί άνευ όρων. Ωστόσο, τόσο ο Δημήτρης όσο και τα παιδιά της διατηρούν τις αμφιβολίες τους για το ποια είναι και τι πραγματικά θέλει αυτή η γυναίκα.

Η Αλίκη είναι πεπεισμένη πως η Ιωάννα είναι η βιολογική της μητέρα και δεν έχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Πάντα ονειρευόταν τη στιγμή που θα την είχε κοντά της. Τώρα που τη βρήκε δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει να φύγει. Για την ακρίβεια είναι έτοιμη να την υποδεχθεί στο σπίτι της άνευ όρων.

Αυτή της η απόφαση τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Δημήτρη: «Μην είσαι τόσο ευκολόπιστη. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να πιστέψεις ότι αυτή η γυναίκα είναι η πραγματική σου μάνα αλλά ακόμη κι αν είναι, δεν ξέρεις γιατί σε προσέγγισε. Γιατί ήρθε τώρα στο ζωή σου; Πού ήταν τόσα χρόνια;», της επισημαίνει προκειμένου να τη βάλει σε υποψίες.

«Δημήτρη, σου είπα ότι θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Την αξίζει. Την αξίζουμε και οι δύο και δεν ακούω λέξη γι’ αυτό. Εχω σκοπό να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο», του απαντάει εκείνη και δεν δέχεται καμία άλλη κουβέντα. Μάλιστα καλεί την Ιωάννα στο σπίτι της όπου εκεί η γυναίκα γνωρίζεται με τον Αρη και την Εύα και πλέον μπαίνει για τα καλά στη ζωή τους. Την ώρα που η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας.

Η Εύα κατηγορεί την Ιωάννα την μητέρα της Αλίκης στην σειρά Ήλιος για κλοπή

Ήλιος Αλίκη μητέρα μυστήριο

Η Αλίκη δένεται κάθε μέρα και περισσότερο με την Ιωάννα. Δέχεται όλες τις εξηγήσεις της για το παρελθόν. «Ας τα αφήσουμε αυτά. Βέβαια με πόνεσε πολύ που δεν σε είχα κοντά μου, που με άφησες, αλλά το μόνο που θέλω τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά», τη διαβεβαιώνει.

Η Αλίκη της συγχωρεί την εγκατάλειψή της και βλέποντας την ανέχειά της, θέλει να τη βοηθήσει και οικονομικά. Μάλιστα όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, επιμένει να αναλάβει τα πάντα.

Αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με την Εύα, την Αλεξάνδρα αλλά και τον Δημήτρη που δεν μπορούν να την πείσουν να είναι λίγο πιο συγκρατημένη κι επιφυλακτική. «Μην είσαι τόσο αφελής. Προχωράς πολύ γρήγορα. Δεν ξέρεις τίποτα γι’ αυτή τη γυναίκα ούτε τις προθέσεις της», της τονίζουν αλλά εκείνη δεν ακούει κανένα.

Σε μια από τις επισκέψεις της Ιωάννας στο σπίτι της Αλίκης, η Εύα την κατηγορεί ότι έκλεψε ένα ακριβό κόσμημα από το δωμάτιο της Αλίκης. «Είμαι σίγουρη ότι το πήρε εκείνη», λέει στη μητέρα της. Εκείνη απογοητεύεται και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την Ιωάννα, ενώ η ίδια η Ιωάννα προσπαθεί να της αποδείξει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και τα καταφέρνει.

TV Ρεπορτάζ - Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη