Παρουσιάστε (22/2): Ο Έλτον μαθαίνει ότι θα μπει στρατό

Δεν το παίρνει και πολύ καλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παρουσιάστε (22/2): Ο Έλτον μαθαίνει ότι θα μπει στρατό

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε μιας και ο Έλτον, στην προσπάθειά του να μυηθεί στον ελληνικό πολιτισμό, μαθαίνει πως ήρθε η ώρα να μπει κι εκείνος στον στρατό.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Παρουσιάστε (22/2)

Όποιος τα πάει καλύτερα θα κερδίσει πόντους στην μάχη για την διαδοχή του Ταξιαρχία. Πρώτος αναλαμβάνει ο Σκορδάς κι επιβάλλει καθεστώς επιβράβευσης χωρίς γαϊδουροφωνές, σκληρή εκπαίδευση και τιμωρίες.

Οι φαντάροι το εκμεταλλεύονται στο έπακρο για να λουφάρουν περισσότερο από ποτέ.

Παρουσιάστε (22/2)

Βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, ο Γούλας καταπίνει την περηφάνια του και ενθαρρύνει το νέο “καθεστώς”, βέβαιος ότι ο Σκορδάς θα αποτύχει και η Ταξιαρχία θα καταλήξει στο δικό του τσεπάκι. Ο Έλτον, με το χαρτί ελληνικής υπηκοότητας πλέον στα χέρια του, συνεχίζει να “μυείται” στην κουλτούρα της νέας “πατρίδας” του. Η απόλυτη “μύηση” όμως έρχεται με τον ταχυδρόμο ο οποίος του φέρνει το χαρτί κατάταξης στον στρατό.

H νέα επιτυχημένη σειρά, πήρε και επίσημα το «πράσινο φως» από τον ΑΝΤ1 για να βγει στον αέρα και δεύτερη σεζόν.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Παρουσιάστε

Μετά από εξωτερική έφοδο που πετυχαίνει το στρατόπεδο σε κατάρρευση και τον Σκορδά σε ιδιωτικές στιγμές με την Ναταλία στο γραφείο του, οι συνέπειες είναι άμεσες! Ο Ταξίαρχος ορίζει τον Γούλα ως αμετάκλητο κι αποκλειστικό διοικητή του στρατοπέδου. Το καθεστώς της “συν-διοίκησης” φτάνει στο οριστικό του τέλος… όσο ο Γούλας επιβάλλει την “δικτατορία” του στους άμοιρους φαντάρους, ο ντροπιασμένος Σκορδάς μετατρέπεται σε παραιτημένο, αξύριστο μικρομέγαλο που όλη μέρα σκοτώνει τον χρόνο του στο τροχόσπιτο της Ναταλίας.

Όταν όμως αυτή κουραστεί με την όλη “κατάρρευσή” του, η σταγόνα θα ξεχειλίσει κι ο πρώην διοικητής θα καταφύγει στην έσχατη λύση… Ο Έλτον φαντάρος πια ανακαλύπτει από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά ενός «καλού» φαντάρου. Οι Ροΐδες, βλέποντας ότι υπό το καθεστώς του Γούλα ο ντελιβεράς τους πήζει στις υπηρεσίες και δεν έχει χρόνο για δουλειά, βάζουν μπρος το σχέδιο για την αναβολή της θητείας του παρά την θέλησή του.