Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ η Μυρσίνη - Μαθαίνει για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο (23/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ η Μυρσίνη - Μαθαίνει για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως είναι καταιγιστικές αφού στο αποψινό επεισόδιο (23/2), η Μυρσίνη θα πάθει αληθινό σοκ όταν μάθει πως ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω.

Αυτά θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (23/2) των Άγριων Μελισσών

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος, καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους.

Άγριες Μέλισσες νέο επεισόδιο (22/2)

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους. Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη. Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις. Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια 22-25/2

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Μυρσίνης

Μεγάλες αλλαγές και ανατρεπτικές εξελίξεις θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά το πώς θα οδηγηθούν στην κάθαρση οι πρωταγωνίστριες μετά από όλα όσα πέρασαν! Το τέλος για κάποιες θα είναι καλό, αλλά για κάποιες άλλες άσχημο!

Είναι η γυναίκα εκείνη που κάποιοι τη μίσησαν, άλλοι την αγάπησαν και άλλοι τη δικαιολόγησαν ως μια μάνα που πονάει γιατί έχασε το παιδί της. Όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα του, έτσι και η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με το σκληρό της πρόσωπο!

Σε μια νύχτα, όπως λέει και η φράση, θα τα χάσει όλα! Πλούτη, οικογένεια και υπόληψη! Ο Δούκας θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του, ο Νικηφόρος το ίδιο, ενώ ο Κωνσταντής θα είναι ο μόνος που θα ορθοποδήσει και θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, ειδικά μετά τον γάμο του με τη Δρόσω. Η Μυρσίνη θα μείνει μόνη!

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη

Ομως η μόνη της παρηγοριά, όσο και αν προκαλεί εντύπωση, θα είναι ο μικρός Σέργιος, τον οποίο η Ασημίνα θα πηγαίνει για να επισκέπτεται τη γιαγιά του. Εκεί η Μυρσίνη θα καταλάβει τα λάθη της ζωής της και πως τόσα χρόνια βρισκόταν στη λάθος πλευρά!