8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια υποψιάζεται την παράλληλη σχέση του Σπύρου με την Αλκμήνη

Χαμός και απόψε στη σειρά του ΣΚΑΪ (23/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια υποψιάζεται την παράλληλη σχέση του Σπύρου με την Αλκμήνη

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις μιας και η Ιφιγένεια αρχίζει σιγά σιγά να υποψιάζεται πως ο Σπύρος διατηρεί παράλληλη σχέση με την Αλκμήνη ωστόσο επιλέγει να μην κάνει κάποια κίνηση.

Το αποψινό επεισόδιο των 8 Λέξεων

23/02/21 2oς ΚΥΚΛΟΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 172

Η πεθερά του Αιμίλιου συναντάει την Ελισάβετ και της μιλάει έξω από τα δόντια αλλά η Ελισάβετ αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με τον Αιμίλιο - δείτε εδώ αναλυτικά αποκλειστικό ρεπορτάζ. Εκείνος, θορυβημένος από τις εξελίξεις, αποφασίζει να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τη Μάγδα.

Η σύλληψη της εγκληματικής οργάνωσης ξυπνάει επώδυνες μνήμες στην Κατερίνα που αναρωτιέται διαρκώς που έκανε λάθος κι ο Φοίβος πήρε τόσο σκοτεινό δρόμο.

8 Λέξεις Αιμίλιος Ελισάβετ

Η Ιφιγένεια υποψιάζεται ότι ο Σπύρος σαλιαρίζει με την Αλκμήνη, αλλά πάει με τα νερά του μέχρι να αποφασίσει πως θα το χειριστεί. Ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο φτάνουν στη Γενεύη κι ετοιμάζονται για την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό. Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα της πατρότητας, αλλά η Εύα δεν δίνει ούτε περιθώριο σκέψης. Ο Νικηφόρος, πάνω στην απελπισία του, της ζητάει να χωρίσουν. Τι θα γίνει όμως όταν ακυρωθεί το χειρουργείο του Οδυσσέα;

"Τσουνάμι" χωρισμών στις 8 Λέξεις - 5 ζευγάρια το διαλύουν

Mπαράζ χωρισμών έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις. Συγκεκριμένα, ο χωρισμός της Εύας με τον Νικηφόρο φαίνεται να είναι οριστικός, ενώ και ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι η γυναίκα της ζωής του τελικά είναι η Ιφιγένεια και έτσι αποφασίζει να χωρίσει την Αλκμήνη πριν καλά-καλά αρχίσουν τη σχέση.

Την ίδια στιγμή χωρίζει και η Αλίκη με τον Εκτορα, αλλά και ο Φρίξος με την Ελλη. Σε αναγκαστικό χωρισμό όμως οδηγούνται και ο Αιμίλιος με την Ελισάβετ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για να δούμε πώς εξελίσσεται όλο αυτό το «τσουνάμι» των χωρισμών. Ο Οδυσσέας ωστόσο να σας αποκαλύψουμε πως θα βγει από το χειρουργείο για τα μάτια του τυφλός.

Ο Ακης δείχνει αποφασισμένος να ανακαλύψει με ποιον έχει μπλέξει η Ελισάβετ, ενώ την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια αναθέτει στον Φρίξο να παρακολουθεί τον Σπύρο όσο θα λείπει στην Αθήνα: «Τα μάτια σου δεκατέσσερα, θέλω πλήρη αναφορά για το τι θα κάνει ο Πίπης μου όσο θα λείπω», του λέει.

Στο μεταξύ και η Εύα εμμένει στη στάση της κι ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ναυσικά συμβουλεύει τον Νικηφόρο: «Σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό. Βάλε νερό στο κρασί σου και να της δώσει ακόμα μια παράταση χρόνου να το ξανασκεφτεί» του προτείνει, αλλά ο Νικηφόρος έχει πεισμώσει.

8 Λέξεις Νικηφόρος Εύα χωρισμός

Στην Κέρκυρα, ο Φρίξος βλέπει την Αλκμήνη να βγαίνει από το σπίτι του Σπύρου και είναι πλέον σίγουρος ότι απατάει τη φιλενάδα του την Ιφιγένεια με την οδοντίατρο. Ωστόσο προβληματίζεται πολύ αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια ή όχι. Στο μεταξύ, η Ελλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της και ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ: «Κορίτσι μου, μια χαρά κοπελάρα είσαι, τι πας και μπλέκεσαι; Παράτησε σε παρακαλώ πολύ τον Αιμίλιο και να πας να βρεις κάποιον άλλον», της λέει, αλλά η Ελισάβετ αρνείται να κάνει πίσω.

Την ίδια στιγμή η «κόντρα» Ακη-Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν, ενώ λίγο αργότερα, ήδη μπουρινιασμένος, ο Ακης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ.

Ο Αρώνης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας τους παράλληλα: «Αυτά που ακούσατε είναι λίγα, το θέμα δεν κλείνει εδώ και να ξέρετε ότι θα υπάρξουν συνέπειες». Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Ακης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα.

Δείτε ωστόσο και όλες τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδες με λεπτομέρειες.

Στην Κέρκυρα, ο Σπύρος θα περάσει μερικές βαρετές ώρες με την Αλκμήνη όταν θα πάνε για φαγητό και αυτή θα αρχίσει να του μιλάει ασταμάτητα για τους δείκτες του χρηματιστήριου. Ηδη ο Σπύρος δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του, ότι η Ιφιγένεια είναι η γυναίκα της ζωής του και ο χωρισμός του με την παράνομη σχέση που είχε αρχίσει είναι γεγονός.

8 Λέξεις Φρίξος Έλλη χωρισμός

Το αδιέξοδο στη σχέση του Εκτορα και της Αλίκης δεν απομακρύνεται και τελικά παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, ενώ την ίδια στιγμή ο Ακης αποφασίζει να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ, όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ακης προσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, αλλά εκείνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει: «Μπορεί να είσαι θείος μου και εργοδότης μου, όμως κουμάντο στα προσωπικά μου κάνω μόνο εγώ και δεν σου επιτρέπω να μπλέκεσαι», του λέει αυστηρά.

Μετά την απόφαση να χωρίσει την Αλκμήνη, ο Σπύρος αρχίζει να αναπολεί τις τρέλες της Ιφιγένειας και την παίρνει τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή όμως, κάτω από το πρίσμα του φόβου, ο Αιμίλιος αδειάζει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει πως τελειώσανε οριστικά: «Ελισάβετ, τέλος. Χωρίζουμε πριν είναι αργά και για τους δυο μας», της ξεκαθαρίζει και η κοπέλα για μια ακόμα φορά καταρρέει.

Σε χωρισμό όμως οδηγούνται και ο Φρίξος με την ΈΕλη, καθώς εκείνη δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο της πρότασης γάμου που δεν ήταν πρόταση, αλλά μια παρεξήγηση.