MasterChef 5 - trailer 23/2: Η δοκιμασία αλληλοεξόντωσης φέρνει χαμό - «Το έχει δει αλλά το έκρυψε»

Εκνευρισμένοι οι κριτές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - trailer 23/2: Η δοκιμασία αλληλοεξόντωσης φέρνει χαμό - «Το έχει δει αλλά το έκρυψε»

Οι εντάσεις στο MasterChef 5 έχουν ξεκινήσει, ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο 23/2, θα δούμε να είναι εκνευρισμένοι και οι κριτές. Βέβαια, δεν θα τσακωθούν, αλλά θα βάλουν έναν παίκτη στη θέση του. Η δοκιμασία αλληλοεξόντωσης θα είναι αυτή που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε μέσα από τη συχνότητα του STAR, οι παίκτες θα κληθούν στους πάγκους τους για να μαγειρέψουν. Όμως, ένας παίκτης δεν θα καταφέρει να φέρει ένα νόστιμο αποτέλεσμα και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ενώ, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, θα δούμε επίσης να δίνεται το πρώτο 10άρι της σεζόν!

Αυτά είναι τα 22/2 highlights του MasterChef 5

O Πάνος άλλαξε δωμάτιο για να μην είναι μαζί με τον Ιωάννη

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef είδαμε τους παίκτες να ετοιμάζονται για την νέα τους δοκιμασία αλλά πριν από αυτό, ο Πάνος άλλαξε δωμάτιο στο σπίτι.

Όπως είδαμε, ο παίκτης δεν ήθελε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Ιωάννη αφού έχει ήδη δείξει τον χαρακτήρα του, ο οποίος τον έχει φέρει αντιμέτωπο με όλη την ομάδα.

Έτσι ο Πάνος, με απώτερο σκοπό να μην χαλάει την ζαχαρένια του πήρε τα πράγματά του και μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο.

Ο Ιωάννης νικητής του Mystery Box

Μπορεί ο Ιωάννης να μην είναι και ο πιο αγαπητός παίκτης μέσα στο σπίτι του MasterChef 5, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και ένας πολύ ικανός μάγειρας, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει ένα αρκετά απαιτητικό Mystery Box.

Το κουτί ήταν χωρισμένο σε τέσσερα μέρη και οι παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν δύο υλικά από το κάθε τεταρτημόριο.

Ο Ιωάννης ξεχώρισε με τη συνταγή του και έτσι πήρε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε.

Στα "μαχαίρια" Στέφανος και Ιωάννης για τη Μαρία Λαζαρίδου

Εδώ και μέρες έχουμε δει τους παίκτες του MasterChef, Ιωάννη και Στέφανο να μην τα πηγαίνουν καλά και έτσι στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρίνα αποκάλυψε πως όλα γίνονται για τα μάτια μίας γυναίκας.

Οι δύο παίκτες είπαν μπροστά στους κριτές πως υπάρχει μία πρόκληση ανάμεσά τους και στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα, η Μαρίνα αποκάλυψε πως είναι σαν δύο κοκόρια που τσακώνονται για μία γυναίκα, η οποία είναι η Μαρία Λαζαρίδου.