Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5 Spoiler: Άγριος καυγάς στο σπίτι - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πάνος και Στέφανος

Μιλάμε για καυγά όχι αστεία!

MasterChef 5 Spoiler: Άγριος καυγάς στο σπίτι - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πάνος και Στέφανος
TV24 23.02.2021 13:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Επεισοδιακά έχει ξεκινήσει η εβδομάδα στο MasterChef 5 και έτσι, λίγο πριν το νέο επεισόδιο και τη δοκιμασία αποχώρησης, η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε ένα spoiler για έναν άγριο καυγά που πρόκειται να λάβει χώρα στο σπίτι ανάμεσα στον Πάνο Ράπτη και τον Στέφανο Χίλα.

Συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που έπαιξε η εκπομπή, φαίνονται οι παίκτες να βρίσκονται στο σπίτι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης και να τσακώνονται πάρα πολύ άσχημα.

Όλα ξεκίνησαν από το τεστ δημιουργικότητας, στο οποίο ο Ιωάννης είχε το πλεονέκτημα και δυσκόλεψε όσο πιο πολύ μπορούσε τον Στέφανο ενώ έδωσε ένα άλλο πλεονέκτημα στον Πάνο μιας και ήταν φίλος του.

MasterChef 5 spoiler

Ο Στέφανος φαίνεται να είναι πραγματικά έξαλλος με τον Πάνο και του ζητάει ό, τι λέει για εκείνον να το λέει στο πρόσωπό του και όχι πίσω από την πλάτη του. Γενικά οι τόνοι ανεβαίνουν πολύ και τέτοιο μεγάλο καυγά τόσο νωρίς στον διαγωνισμό δεν είχαμε δει στα προηγούμενα MasterChef.

Ο άγριος καυγάς στο σπίτι του MasterChef

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι βλέπουμε στο trailer του σημερινού (23/2) επεισοδίου του MasterChef

Οι εντάσεις στο MasterChef 5 έχουν ξεκινήσει, ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο 23/2, θα δούμε να είναι εκνευρισμένοι και οι κριτές. Βέβαια, δεν θα τσακωθούν, αλλά θα βάλουν έναν παίκτη στη θέση του. Η δοκιμασία αλληλοεξόντωσης θα είναι αυτή που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε μέσα από τη συχνότητα του STAR, οι παίκτες θα κληθούν στους πάγκους τους για να μαγειρέψουν. Όμως, ένας παίκτης δεν θα καταφέρει να φέρει ένα νόστιμο αποτέλεσμα και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ενώ, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, θα δούμε επίσης να δίνεται το πρώτο 10άρι της σεζόν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτη του MasterChef 5 - «Ποιος νομίζει πως είναι;»

Masterchef 5: Κουτσόπουλος σε Ιωαννίδη - «Θα παραμείνουμε φίλοι μετά από αυτό;»

Share