MasterChef 5 - Highlights 23/2: H κάρτα ασυλίας, η αποχώρηση της Μαρίας και ο καυγάς του Πάνου με τον Στέφανο

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Highlights 23/2: H κάρτα ασυλίας, η αποχώρηση της Μαρίας και ο καυγάς του Πάνου με τον Στέφανο

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώθηκε χθες (23/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας και αποχώρησε η Μαρία από το παιχνίδι.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Masterchef 5: Ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του και έσωσε την Βίλλη

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του και έσωσε την συμπαίκτρια του, Βίλλη.

Ανάμεσα στους πέντε υποψηφίους προς αποχώρηση, η Βίλλη ήταν η τυχερή που σώθηκε χάρη στην κίνηση του Νίκου να της χαρίσει την κάρτα ασυλίας.

Όπως είπε ο ίδιος, ήθελε τόσο να απαλλαγεί από αυτό το βάρος της κάρτας, όσο και να σώσει αφού είχε την ευκαιρία μια συμπαίκτρια του που πίστευε ότι δεν αξίζει να βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρηση, και αυτή ήταν η Βίλλη.

Αμέσως μετά, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε ποια παίκτρια θα έπαιρνε την θέση της Βίλλυ, με την Μαρία Φίλογλου να είναι τελικά αυτή που ορίστηκε αυτόματα ως υποψήφια.

Masterchef 5: Αποχώρησε η Μαρία Φιλόγλου

Στην σημερινή δοκιμασία του MasterChef υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στέφανος, ο Κωστής, ο Γιάννης, η Κωνσταντίνα και η Μαρία, με την τελευταία τελικά να είναι αυτή που φεύγει από το παιχνίδι.

Οι πέντε κλήθηκαν για σήμερα να αντιγράψουν ένα αρκετά διαφορετικό παστίτσιο καθώς τα μακαρόνια έχουν γίνει κροκέτα, ο κιμάς είναι ταρτάρ και ένας αφρός φέτας συμπληρώνει το πιάτο.

Το απόλυτο δεκάρι το πέτυχε με επιτυχία ο Στέφανος και έτσι ήταν αυτός που επέστρεψε πρώτος στο σπίτι του MasterChef, με την Κωνσταντίνα και τον Κωστή να είναι αυτοί που τον ακολούθησαν

Στο τέλος έμεινε η Μαρία και ο Ιωάννης, με την πρώτη τελικά να αποφασίζει η κριτική επιτροπή πως πρέπει να αποχωρήσει. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, όπως ήταν αναμενόμενο, απογοητεύτηκαν και λυπήθηκαν αρκετά.

Masterchef 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Στέφανος και ο Πάνος

Ο κακός χαμός έγινε στο τέλος του σημερινού MasterChef, με τον Στέφανο και τον Πάνο να τσακώνονται άσχημα και να βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας από το παιχνίδι, το κλίμα στο σπίτι ήταν αρκετά έντονο καθώς η επιστροφή του Ιωάννη, του ίσως λιγότερου αγαπητού παίκτη, βάρυνε την ατμόσφαιρα.

Ο Πάνος, που είναι αρκετά φίλος του Ιωάννη, ήθελε να τον στηρίξει και έτσι για να πικάρει κάποιους συμπαίκτες του και ιδίως τον Στέφανο, τοποθέτησε στο τραπέζι τρία μπουκάλια από ξίδι με τον Στέφανο να εκνευρίζεται να είναι έτοιμος να του ορμήσει!

Αμέσως τότε μπήκαν στην μέση οι υπόλοιπο παίκτες ενώ κατά την διάρκεια του καυγά πολλοί άκομψοι χαρακτηρισμοί έκαναν την εμφάνιση τους. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος του είπε: «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις αν τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ».