Άγριες Μέλισσες (24/2): Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες (24/2): Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Άγριες Μέλισσες αφού σήμερα θα δούμε την Ελένη να καταρρέει στην είδηση μιας δολοφονίας.

Όσα θα δούμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Ο μικρός Ευτύχης, κερδίζει την καρδιά της Βιολέτας, ενώ η Πηνελόπη φτάνει στα πρόθυρα του χωρισμού αφού αποκαλύπτει στον Αλέξη για το φιλί με τον Μελέτη. Την ίδια ώρα η Σοφούλα έχει να αντιμετωπίσει το πραγματικό και σκληρό πρόσωπο του Βόσκαρη!

Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια; Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει, όμως, και τον Μιλτιάδη;

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης; Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της ενώ η Δρόσω στέλνει εξώδικο στην Ασημίνα.

άγριες μέλισσες δρόσω εξώδικο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης αναγκάζει τη Σοφούλα να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και αποκάλυψε πως η Σοφούλα θα αναγκαστεί να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του Βόσκαρη.

Η δίκη αυτή αναμένεται να μας απασχολήσει για τα επόμενα επεισόδια μιας και σιγά σιγά θα δούμε τον Βόσκαρη να πλησιάζει προς το τέλος του.

Η Σοφούλα πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει και θα ψευδομαρτυρήσει στο δικαστήριο υπέρ του συζύγου της, θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα.

Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και περιμένει να δει τις εξελίξεις. Στην πορεία, η Σοφούλα θα καταλάβει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος Βόσκαρης και θα έχει και τη βοήθεια του Άγγελου.

Ξαφνικά, τη δεύτερη μέρα τη δίκης έρχεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή, η οποία θα αλλάξει τα πάντα, είπε ο δημοσιογράφος για τη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.