Masterchef 5 trailer 24/2: Η ομαδική δοκιμασία και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες

Ο απόλυτος χαμός στην κουζίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 trailer 24/2: Η ομαδική δοκιμασία και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες

Από το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, τα πράγματα άρχιζαν να δυσκολεύουν για τα καλά, μιας και πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη αποχώρηση. Στο σημερινό επεισόδιο, θα υπάρχουν για ακόμη μια φορά εντάσεις και στις δυο ομάδες, με την μια να καταφέρνει να κερδίζει την ομαδική δοκιμασία.

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες το βράδυ της Δευτέρας, με τον Στέφανο και τον Πάνο να βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια. Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναταραχές αυτές θα ακολουθήσουν και στους πάγκους, με τους περισσότερους να πετάνε δίχως αύριο τις μπηχτές τους.

Ωστόσο, ο σκοπός της σημερινής δοκιμασίας είναι ιερός, μιας και οι επίδοξοι σεφ ετοιμάζουν γεύματα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Όμως, μια ομάδα θα βγει κερδισμένη. Ποια θα είναι αυτή;

Το trailer του σημερινού 24/2 επεισοδίου Masterchef

Αλλάζουν ξανά οι ημέρες προβολής του MasterChef

Η αλλαγή που θα δούμε από αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, είναι οι μέρες μετάδοσης του διαγωνισμού, το οποίο θα παρακολουθούμε πλέον πέντε φορές τη βδομάδα με κανονικά επεισόδια, συν το MasterClass. Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα (15/2) το Masterchef 5 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα προβάλλεται το MasterClass.