Η Φαμίλια (24/2): Ένας φίλος του Γιάννη προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια

Όλα όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φαμίλια (24/2): Ένας φίλος του Γιάννη προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Φαμίλια μιας και ένας φίλος του Γιάννη από τα παλιά επισκέπτεται το σπίτι και προκαλεί πραγματική αναστάτωση σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Τι θα δούμε απόψε (24/2) στη Φαμίλια

Ένας φίλος του Γιάννη, από το Δημοτικό, τον βρίσκει μέσω social media και του ζητά να συναντηθούν ξανά και ξανά. O Λεωνίδας κάνει δώρα στην οικογένεια του Γιάννη και δείχνει σε όλα τέλειος. Τέλειος, μέχρι που αρχίζει να ζητάει δανεικά από όλους.

Στην αρχή μικρά ποσά, που τα επιστρέφει αμέσως, αλλά στη συνέχεια μεγαλύτερα, τα οποία καθυστερεί κι όλοι αρχίζουν να υποψιάζονται ότι είναι ένας απατεώνας που σκοπεύει να τους εκμεταλλευτεί.

 Η Φαμίλια (24/2)

Δεν έχουν, όμως, στοιχεία να τον κατηγορήσουν ευθέως, ενώ όσο και να προσπαθούν, είναι δύσκολο να βρουν κάτι αρνητικό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, αφού ακόμη και τα μεγάλα ποσά που τους παίρνει, τελικά τα επιστρέφει. Ο Λεωνίδας είναι ή δεν είναι τελικά απατεώνας και πόσο θα έπρεπε οι Αρμαούσηδες να εμπιστευτούν έναν φίλο από τα… πολύ παλιά;

Στον ρόλο του Λεωνίδα ο Γεράσιμος Γεννατάς

Μπορεί η Φαμίλια να αποτελεί μία από τις σταθερές επιλογές του κοινού, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε πίσω στην τηλεθέαση καθώς τη «χτύπησε» το Έρωτας με Διαφορά.

Λίγα λόγια για τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει μια φρέσκια οικογενειακή σειρά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Η σειρά θα παίρνει τη σκυτάλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη σειρά «Παρουσιάστε!» με ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

Φαμίλια 2/12

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φιτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου! Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, έπειτα από πέντε σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι Σου», αλλά και ένα πέρασμα από την αγαπημένη κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κλασικό, κατά τα φαινόμενα και χαλαρωτικό sitcom.

Μαζί της, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός στα οικογενειακά μπερδέματα από την παλιότερη ελληνική σειρά του MEGA, «Η Οικογένεια Βλάπτει», όπου και συνεργάστηκε για δεύτερη φορά - μετά τη σειρά «50-50» με τον Σάκη Μπουλά.