Μεσάνυχτα: Ο Κώστας Τσουρός και η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή εκπομπή (24/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Ο Κώστας Τσουρός και η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει απόψε με μία νέα αποκαλυπτική εκπομπή. Καλεσμένοι της, ο Κώστας Τσουρός και η Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίοι θα αποκαλύψουν τα πάντα στη αγαπημένη παρουσιάστρια του ALPHA.

Ο Κώστας Τσουρός είναι καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», απόψε Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στη 01:10. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εξηγεί πως βρέθηκε από φιλόλογος να κάνει το πρώτο του εκκλησιαστικό ρεπορτάζ και πως από παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων της κρατικής τηλεόρασης βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Ζητά δημόσια για πρώτη φορά συγγνώμη από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, εξηγώντας γιατί και παραδέχεται πως η σχέση του με τον πατέρα του τον οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Τέλος, αποκαλύπτει πως σε σχέση του έχει υπάρξει τόσο άπιστος, όσο και απατημένος.

Αγγελική Ηλιάδη Ελεονώρα Μελέτη

Στην πολυθρόνα του καλεσμένου κάθεται και η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια απαντά σε όλους όσοι τη σχολιάζουν αρνητικά για την εμφάνιση της. Περιγράφει πως είναι να μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά και αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο από τη φιλία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Διηγείται τις δυσκολίες που έζησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν για ένα μήνα έβγαινε συνεχώς θετική στον κορωνοιό μένοντας μόνη, κλεισμένη στο σπίτι, μακριά από τα παιδιά της.

Big Brother: Την Ελεονώρα Μελέτη σκέφτεται ο ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του 2ου κύκλου

Μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα "έσκασε" η είδηση πως ο ΣΚΑΙ σκέφτεται την Ελεονώρα Μελέτη για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Big Brother.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι θα επιστρέψει χωρίς τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 Big Brother ΣΚΑΙ 2ος κύκλος

Ο ΣΚΑΙ λοιπόν επιθυμεί και σκέφτεται για την παρουσίαση γυναίκα δημοσιογράφο. Στο τραπέζι λοιπόν, έχει πέσει το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η συνεργασία του καναλιού με την παρουσιάστρια είχε λήξει άδοξα, ωστόσο οι σχέσεις του φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί.