Έλα στη θέση μου (25/2): Ο Βλάσης ανακαλύπτει στοιχεία για την υπόθεση της Θάλειας

Όλα περιπλέκονται ξαφνικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (25/2): Ο Βλάσης ανακαλύπτει στοιχεία για την υπόθεση της Θάλειας

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει και στο αποψινό (25/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου μιας και ο Βλάσης, στην προσπάθειά του να μάθει τι συμβαίνει με τη Θάλεια, ανακαλύπτει στοιχεία που «καίνε» πολλούς.

Τι θα δούμε στο αποψινό (25/2) επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου

Η Φαίη προσπαθεί να σταματήσει τον Αχιλλέα για να μην αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στη Ρενάτα. Η Κέντρα περιμένει να δει αν ο Αχιλλέας θα θυμηθεί την επέτειο του γάμου τους, ενώ η Σύλβια και ο Ζούβας τρελαίνουν τη Φλωρέτα με τις ανασφάλειές τους.

Έλα στη θέση μου Φαίη Βλάσης

Η Θάλεια εμποδίζει τον Βλάση από το να επικοινωνήσει με τον ύποπτο αριθμό που βρήκε στο κινητό της, αλλά ο Βλάσης είναι αποφασισμένος να βρει τι συνδέει τη Φαίη και τη Θάλεια. Μόνο που, ψάχνοντας, θα βρει στοιχεία που καίνε… πολλούς. Τι θα ανακαλύψει στο σπίτι της Φαίης; Θα μάθει ο Λεωνίδας για τα σχέδια της Φλωρέτας; Και πώς θα δικαιολογηθεί η Φαίη στη Ρενάτα, μετά την ξαφνική λιποθυμία της - δείτε εδώ τις εξελίξεις και από το αυριανό επεισόδιο της σειράς.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν θα συνεχιστεί το Έλα στη θέση μου"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε πως η σειρά "Έλα στη θέση μου" δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Ακόμα ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Βλάση: «Την αφέλειά του… Και με ενοχλεί η επιπολαιότητά του, ο παρορμητισμός του. Επηρεάζεται από τα συναισθήματά του. Κι είναι, κάθε λίγο, εγκλωβισμένος. Είναι πολύ αγαπησιάρης άνθρωπος. Αν και στην αρχή ήθελε τα πλούτη, τελικά είδε ότι δεν απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι».

Η αρχική δομή της σειράς ήταν «οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Μετά περάσαμε στο ερωτικό κομμάτι και τώρα γίνεται… χαμός με τα ερωτικά όλων των ηρώων. Υπάρχει ποικιλία ερωτικών σχέσεων». Η γυναίκα που θα ήθελε, ιδανικά, να μείνει ο Βλάσης; «Θα ήθελα να είναι όλο αυτό ένα όνειρο του Βλάση και να έμενε με τη Ρενάτα (Ευ.Συριοπούλου), όπως ξεκίνησε».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

«Όχι. Είναι δύσκολο» απαντά. «Με τα φετινά επεισόδια θα φτάσουμε τα 900. Πόσο πια να γράψουν οι σεναριογράφοι, να βρουν καινούργιες ιστορίες. Είμαστε πολλοί ηθοποιοί, είναι ωραίο το κλίμα μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια… Κάπου τα ωραία πρέπει να τελειώνουν… Αποφασίσαμε φέτος , τελευταία χρονιά, να τα δώσουμε όλα, για να έχουμε ένα δυνατό φινάλε».

Όσο για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; «Σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε» υπογράμμισε. Κι αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξει τηλεοπτική στέγη, να παραμείνει στον Alpha. «Πιθανόν να βρίσκομαι στην ίδια στέγη και του χρόνου».