Ήλιος (25/2): Ο Φίλιππος στήνει ένα σχέδιο πίσω από τη Διώνη

Συνεργάζεται με τον Δημήτρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος (25/2): Ο Φίλιππος στήνει ένα σχέδιο πίσω από τη Διώνη

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (25/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και ο Φίλιππος παίρνει την απόφαση να στήσει μαζί με τον Δημήτρη ένα σχέδιο πίσω από την πλάτη της Διώνης.

Όλα όσα θα δούμε απόψε στον Ήλιο

Η Αλίκη είναι συγκλονισμένη απ’ τη συνάντησή της με την Ιωάννα και την ελπίδα ότι μπορεί να βρήκε μετά από τόσα χρόνια τη μητέρα της.

Ο Δημήτρης και η Εύα, όμως, έχουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της Ιωάννας και προσπαθούν να πείσουν την Αλίκη να προβεί σε τεστ DNA.

Ήλιος (25/2)

Εκείνη νιώθει άβολα, αλλά πείθεται και παίρνει κρυφά ένα προσωπικό αντικείμενο της Ιωάννας για να γίνει το τεστ. Η Λήδα βρίσκεται σε πανικό, καθώς κινδυνεύει πια να χάσει τη δουλειά της... και αποφασίζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με τον Αντώνη και τον Πέτρο στο πλευρό της.

Ο Δήμος, εγκλωβισμένος απ’ τις απειλές και τα σκοτεινά σχέδια του Δικηγόρου, αναγκάζεται να φερθεί βίαια στον Χρήστο. Ο Φίλιππος, ερωτευμένος με την Διώνη, δέχεται να συνεργαστεί κρυφά από εκείνη με τον Δημήτρη, προκειμένου να αποκαλύψουν μαζί την πικρή αλήθεια για τον χρηματοδότη του... - Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το σχέδιο που έχει στήσει ο Φίλιππος μαζί με τον Δημήτρη.

Τι θα δούμε αύριο στον Ήλιο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος, μετά από εντολή του Δικηγόρου, διώχνει με την βία τον Χρήστο από το μαγαζί και τον τραυματίζει. Η Λήδα, μετά από καταγγελία ενός γιατρού, βρίσκεται υπόλογη για τον θάνατο του ασθενούς και χάνει τη δουλειά της στο νοσοκομείο… Η ταυτότητα του χρηματοδότη του Φίλιππου αποκαλύπτεται και το όνομά του είναι Μενέλαος Μακρίδης… Ο Φίλιππος νιώθει άσχημα που συνεργάζεται με την αστυνομία πίσω από την πλάτη της Διώνης, αλλά τα όσα μαθαίνει δεν του αφήνουν περιθώρια...

Ο Μενέλαος φτάνει στην Καβάλα και ζητάει να συναντήσει τον Φίλιππο, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη αποκάλυψη… Η Αλίκη, με τη συμπαράσταση του Δημήτρη, ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του test dna και μαθαίνει την αλήθεια για την Ιωάννα... Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας!

Ήλιος 22-26/2