Η Φαμίλια (25/2): Η Αφροδίτη φέρνει τα πάνω κάτω σε όλη τη γειτονιά

Θα γίνει χαμός στο νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φαμίλια (25/2): Η Αφροδίτη φέρνει τα πάνω κάτω σε όλη τη γειτονιά

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια επιστρέφει απόψε (25/2) με ένα νέο επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να γίνει για ακόμα μία φορά χαμός αφού η Αφροδίτη, η φρεσκοχωρισμένη φίλη της Μαίρης έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στη γειτονιά.

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της Φαμίλιας

Η Αφροδίτη, μια πανέμορφη και σέξι φίλη της Μαίρης από τη δουλειά, χωρίζει. Είναι πολύ χάλια ψυχολογικά και η Μαίρη της προτείνει να την φιλοξενήσει στο σπίτι για λίγες μέρες, μέχρι να νιώσει καλύτερα. Όλα βαίνουν όντως… καλύτερα, μέχρι που η Αφροδίτη δείχνει να έχει ερωτικές προτιμήσεις για τους άντρες του σπιτιού, αλλά και… όλης της γειτονιάς! Τα φαινόμενα απατούν; Είναι παρενέργεια του χωρισμού;

Φαμίλια (25/2)

Ή μήπως είναι μια άλλη πλευρά της φίλης της, που η Μαίρη δεν ήξερε; Πώς αντιδρούν οι άντρες της παρέας (Γιάννης, Στάθης, Διαμαντής) και τι θα γίνει όταν οι γυναίκες (Μαίρη, Λίτσα και Χαρούλα) ανακαλύψουν αυτήν την… τάση της Αφροδίτης; Μέχρι πού είναι διατεθειμένες να φτάσουν, για να διώξουν αυτόν τον… πειρασμό από το σπίτι των Αρμαούσηδων;

Στον ρόλο της Αφροδίτης η Ηρώ Πεκτέση

Μπορεί η Φαμίλια να αποτελεί μία από τις σταθερές επιλογές του κοινού, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε πίσω στην τηλεθέαση καθώς τη «χτύπησε» το Έρωτας με Διαφορά.

Λίγα λόγια για τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει μια φρέσκια οικογενειακή σειρά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Η σειρά θα παίρνει τη σκυτάλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη σειρά «Παρουσιάστε!» με ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

Φαμίλια 2/12

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φιτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου! Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, έπειτα από πέντε σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι Σου», αλλά και ένα πέρασμα από την αγαπημένη κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κλασικό, κατά τα φαινόμενα και χαλαρωτικό sitcom.

Μαζί της, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός στα οικογενειακά μπερδέματα από την παλιότερη ελληνική σειρά του MEGA, «Η Οικογένεια Βλάπτει», όπου και συνεργάστηκε για δεύτερη φορά - μετά τη σειρά «50-50» με τον Σάκη Μπουλά.