Έρωτας με διαφορά (25/2): Ο Κωστής τσακώνεται σοβαρά με τον Άρη

Φεύγει από το πάρτι μαζί με τη Ζέτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά (25/2): Ο Κωστής τσακώνεται σοβαρά με τον Άρη

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στη νέα επιτυχημένη σειρά του Star, Έρωτας με διαφορά αφού στο αποψινό επεισόδιο (25/2) ο Κωστής θα τσακωθεί άγρια με τον Άρη μετά από ένα σχόλιο που θα κάνει για τη Ζέτα στο πάρτι όπου θα πάνε μαζί.

Αυτά θα δούμε σήμερα (25/2) στο Έρωτας με διαφορά

Η Ζέτα έχει μια παράξενη εμπειρία στο πάρτι γενεθλίων, καθώς την περνούν για τη μητέρα του Κωστή.

Ο Άρης βγάζει λόγο για τον αδικοχαμένο φίλο τους τον Χρόνη, τον αδερφό της Βάνας, που γιορτάζει. Έχοντας μεθύσει, προσβάλλει τη Ζέτα, βρίζει τον Κωστή και τελικά τσακώνεται μαζί του.

Ο Κωστής φεύγει απ’ το πάρτι μαζί με τη Ζέτα. Ο Άρης, από αντίδραση, προτείνει στη Στέλλα να μείνει στο δωμάτιο τού Κωστή και εκείνη το δέχεται με χαρά. Στη δουλειά, η Μπέτυ φλερτάρει με τον Άρη, αλλά ταυτόχρονα τον πρεσάρει.

Έρωτας με διαφορά (25/2)

Η Μάρω ανοίγει το πακέτο με τον διακοσμητικό νάνο, που είχε παραγγείλει και τον βρίσκει σπασμένο. Αγνοώντας ότι ο Κωστής τον έσπασε κατά λάθος, επισκέπτεται την Ιουλία, που της τους προμηθεύει από το διαδίκτυο. Εκείνη ζει με τον τεμπέλη γιο της τον Τάκη και ενώ είναι αποφασισμένη να της τα ψάλλει, καταλήγουν να γίνουν φίλες. Η Ελβίρα πηγαίνει στο μπαρ για να ζητήσει από τον Κωστή να αφήσει ήσυχη την αδερφή της, χωρίς να ξέρει την εμμονή που έχει πάθει ο Χρήστος μαζί της…

Η νέα σειρά του Star φαίνεται πως έχει κερδίσει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό μιας τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάθε εβδομάδα και πιο υψηλά.

Έρωτας με διαφορά: Πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Έρωτας με διαφορά Star

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.