House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Σπετσιώτης για την πρώην σύντροφο του

«Όσα χρόνια και να περάσουνε η αγάπη δεν σβήνει ποτέ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Σπετσιώτης για την πρώην σύντροφο του

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, ο Γιώργος Σπετσιώτης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, όταν θυμήθηκε την πρώην σύντροφο του.

Οι σπουδαστές λίγο πριν το πρώτο Live δεν σταματούν στιγμή τις πρόβες και τις ετοιμασίες, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή.

 House of Fame ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Σπετσιώτης

Ο Θέμης, έτσι, ερμήνευσε μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά ένα συγκινητικό τραγούδι, με τον Γιώργο μετά από λίγο να ξεσπά σε κλάματα και να αποκαλύπτει για μια σχέση που είχε και τον σημάδεψε.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν μια κοπέλα με την οποία και είχα κάνει τρία χρόνια σχέση. Ήταν τα τρία καλύτερα χρόνια της ζωής μου, εγώ την αγάπησα πάρα πολύ και εκείνη πιστεύω, απλά ήρθαν έτσι οι καταστάσεις και χωρίσανε οι δρόμοι μας. Όσα χρόνια και να περάσουνε η αγάπη δεν σβήνει ποτέ. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι αυτή τη γυναίκα την αγαπώ. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου». Μετά από λίγο ωστόσο, επικράτησε ένταση στο σπίτι, με την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Ντίνο να έρχονται σε σύγκρουση!

House of Fame - Μεταξόπουλος: «Κάποιοι από εσάς δεν έχουν κάνει την παραμικρή πρόοδο»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος «έτριξε» τα δόντια των παικτών στο House of Fame αφού όπως τους ανακοίνωσε οι κριτές είναι απογοητευμένοι.

Ο χορογράφος δεν μάσησε τα δόντια του και προειδοποίησε τους παίκτες του ριάλιτι πως πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να προσπαθούν στις πρόβες να γίνονται καλύτεροι γιατί με μια κακή εμφάνιση τους εκθέτους και τους δασκάλους τους.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως ορισμένοι δεν έχουν κάνει την παραμικρή πρόοδο μέσα στο παιχνίδι αυτή την μια εβδομάδα που βρίσκονται σε αυτό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν τον ενδιαφέρει να κάνουν λάθη στις πρόβες αλλά στα live τους θέλει τέλειους. Αυτή είναι η ηλικία και καταγωγή της Βένιας Καραγιαννίδου