Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Battle of the Couples: Η Σάσα Σταμάτη καλωσόρισε στην βίλα τα 12 ζευγάρια

Υπερπολυτελέστατη και τεράστια!

Battle of the Couples: Η Σάσα Σταμάτη καλωσόρισε στην βίλα τα 12 ζευγάρια
TV24 25.02.2021 23:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Σάσα Σταμάτη υποδέχτηκε τα 12 ζευγάρια του Battle of the Couples στην βίλα, η οποία είναι πραγματικά υπερπολυτελέστατη και τεράστια!

Μετά από αρκετές και δύσκολες δοκιμασίες, τα ζευγάρια πήραν το εισιτήριο για την βίλα και πλέον διεκδικούν την νίκη αλλά και 100.000 ευρώ!

Έτσι, η Σάσα Σταμάτη τους περίμενε στο σπίτι με την ίδια να δείχνει αρκετά ενθουσιασμένη με τα παιδιά. Αφού μας έδειξε την βίλλα και τα δωμάτια, καλωσόρισε τα 12 ζευγάρια, με τα 5 από αυτά που κέρδισαν την πρώτη δοκιμασία να διαλέγουν πρώτοι τα δωμάτια τους.

Battle of the Couples η Σάσα Σταμάτη καλωσόρισε στην βίλλα τα 12 ζευγάρια

Battle of Couples: Η Σταμάτη αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει - «Θα προσπαθώ να ξεκλειδώνω τους παίκτες»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει στο «Battle of couples».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του Alpha με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και αποκάλυψε στην παρέα της μεσημεριανής εκπομπής όλα όσα πρόκειται να δούμε στην Μάχη των Ζευγαριών.

Αρχικά, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω γιατί οφείλουμε ευγνωμοσύνη στην Διευθύντρια προγράμματος για την ευκαιρία που μου έδωσε και με πίστεψε τώρα αν ήταν καλή και σωστή επιλογή θα φανεί στο χειροκρότημα. Εγώ όταν μπαίνω στο χορό, χορεύω μέχρι τέλους.

Εγώ θα μπαίνω στην βίλα με τα ζευγάρια, ο ρόλος μου είναι να προσπαθώ να τους ξεκλιδώνω, προβλήματα ανησυχίες, τσακωμοί, όλα όσα συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι. Τα έχω δει τα ζευγάρια, όχι από κοντά, πρόκειται για ζευγάρια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους.

Έχει όλες τις γκάμες θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συμβίωση, όσοι κάνανε το casting είναι φοβεροί. Είχαμε 6.000 συμμετοχές και το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ. Θα υπάρχουν δοκιμασίες για τις σχέσεις των ζευγαριών, θα κάνουμε πάρτι».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Εγώ θα μπαίνω στη βίλα όπου θα μένουν τα ζευγάρια και θα προσπαθώ να τους ξεκλειδώνω. Προβλήματα, τσακωμοί, ανησυχίες, τα πάντα. Πρόκειται για ζευγάρια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Άλλες φιλοσοφίες, πιστεύω, πρέπει. Το παιχνίδι θα έχει όλες τις γκάμες και διαφορετικές νοοτροπίες. Όσοι έκαναν το κάστινγκ δηλαδή είναι πραγματικά φοβεροί.

Η δικές μου δοκιμασίες θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τvn ζευγαριών. Δεν θα είναι αγωνιστικές αλλά πιο ψυχολογικές. Θα είναι όμως διασκεδαστικές και πάρα πολύ ανατρεπτικές.

Θα είμαστε και με τον Παναγιώτη μαζί, παιδιά γνωριστήκαμε την ώρα που υπέγραφα δεν με ενδιέφερε ποιος θα παρουσιάζει. Είχα καταλάβει ότι το κανάλι θα κάνει την ανατροπή. Συναντηθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα και πως είμαι εγώ, καμία σχέση είναι ευγενικός, χαμογελαστός, ήρεμος και μιλάει στον πληθυντικό. Αλλά επειδή μπορώ να κρίνω δεν είναι ψευτοκαλός» κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Battle of Couples Σάσα Σταμάτη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Battle of the couples: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Battle of the Couples: Αποχώρησαν οικειοθελώς ο Meech και η Ιουλία

Share