Battle of Couples: Η γυμνάστρια Άντζελα και ο Ριχάρδος το μοντέλο

Αν δεν έμπαιναν στο παιχνίδι θα έψαχναν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Battle of Couples: Η γυμνάστρια Άντζελα και ο Ριχάρδος το μοντέλο

Πρεμιέρα εχθές για το Battle of Couples και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως το κοινό δεν το ανέμενε ιδιαίτερα αλλά τι να κάνουμε; Με αυτό θα πορευτούμε! Τα ζευγάρια που κατάφεραν να μπουν στην βίλα είναι 12 κι ένα από αυτά είναι ο Ριχάρδος και η Άντζελα!

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένοιωσαν μοιραία έλξη ο ένας για τον άλλο από το πρώτο κιόλας ραντεβού στο Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια. Παρόλο που όπως παραδέχονται οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές.

Με όνειρο να γίνει παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας, ο Ριχάρδος βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Άντζελας που είναι personal trainer. Και μπορεί να της έχει μεγάλη αδυναμία και να μην της χαλάει χατίρι, ωστόσο φαίνεται ότι ο Ριχάρδος έχει το πάνω χέρι στις επιλογές του ζευγαριού: από το τι θα φορέσει η Άντζελα μέχρι το που θα πάνε για διασκέδαση, ακόμη και για τις επαγγελματικές τους επιλογές. Η σχέση τους έχει πάθος, ένταση, ζήλεια και λίγη γκρίνια.

Όμως αγαπιούνται με πάθος κι έχουν σκοπό να βγουν νικητές από το Battle of the Couples ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και ένα χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει πιλάτες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη.

Το βίντεο παρουσίασης του Ριχάρδου και της Άντζελας στο Battle of Couples

Η πρώτη τους δοκιμασία

Χαμός με τον Βασιλάκο λίγο πριν την πρεμιέρα του Battle of Couples

Οι πηγές μας λοιπόν υποστηρίζουν πως ο Βασιλάκος είναι το αντίθετο του.. επαγγελματία και του συνεπή ανθρώπου, μιας και στα πρώτα τρία ραντεβού για τα γυρίσματα, εμφανίστηκε μετά από πάρα πολύ ώρα! Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ, όμως έφτασε εκεί πολύ πιο μετά την κανονισμένη ώρα σαν να μην τρέχει τίποτα! Και εντάξει μπορεί την πρώτη φορά κάτι να του συνέβη, άνθρωποι είμαστε ατυχίες συμβαίνουν, αλλά το «στήσιμο» σε τρεις συνεχόμενες φορές δεν χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο που έχει πάρει σοβαρά την δουλειά του!

Τώρα άμα συνεχίσει με το κανάλι μετά από όλα αυτά δεν γνωρίζουμε, ξέρουμε όμως ότι ο Παναγιώτης ίσως να πρέπει να.. κατέβει λίγο από το καλάμι του, για να παραμείνει στα μάτια μας το γλυκό και αθώο παιδί που έδειξε τόσο από την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και από το Bachelor!