MasterChef 5 trailer (26/2): «Μας έχουν ζαλίσει όλοι με τα παντελόνια τους»

Νεύρα και εντάσεις και στις δύο ομάδες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 trailer (26/2): «Μας έχουν ζαλίσει όλοι με τα παντελόνια τους»

Νέο επεισόδιο απόψε (26/2) στο MasterChef 5 και το μόνο σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας θα δημιουργήσουν μεγάλες εντάσεις σε Κόκκινους και Μπλε, ενώ κάποιος θα αγανακτήσει αφού για ακόμα μία φορά θα μιλήσουν όλοι για το αν τιμούν τα «παντελόνια» τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο οι δύο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με μερικές αλλαγές αφού το πλεονέκτημα που κέρδισε ο Αλέξανδρος με τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας, μπόρεσε να αλλάξει τον αρχηγό στους Κόκκινους και να φέρει τα πάνω κάτω.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής διαδικασίας υπήρχαν εντάσεις ωστόσο σε κάθε περίπτωση λιγότερες από αυτές που είδαμε την περασμένη εβδομάδα με τον Ιωάννη στον τιμόνι.

MasterChef νικητές

Το αποψινό (26/2) trailer του MasterChef

Ο Πάνος Ράπτης, ως αρχηγός της Κόκκινης ομάδας μιλάει εκ μέρους όλων και μάλιστα διαφωνεί μέχρι και με τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ φαίνεται πως οι εντάσεις δεν λείπουν για ακόμα μία φορά αφού ο Παύλος βρίσκεται απέναντί του και του ρίχνει ευθύνες για ένα πιάτο.

Βέβαια τα προβλήματα ξεκινάνε και στους Μπλε, οι οποίοι νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα και είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους.

Η Ηρώ πήρε την πρωτοβουλία να αναλάβει μόνη της ένα πιάτο, το οποίο μάλλον δεν πέτυχε και η Κωνσταντίνα εκνευρίστηκε με τη στάση της.

Masterchef 5 - Μαρία: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Φιλόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφορικά με την αποχώρηση της από το Masterchef.

Η επίδοξη σεφ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπήρχε μεταξύ των παικτών αλλά και για τον χαρακτήρα ορισμένων παικτών.

Masterchef 5 Μαρία Φιλόγλου

Η Μαρία είπε αρχικά: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ. Η ψυχολογία των παιδιών ήταν πεσμένη και φεύγοντας ήθελα να τους δώσω μια προτροπή για να συνεχίσουν».

Για τον Ιωάννη, τον Στέφανο και τη Μαρία, η Μαρία Φίλογλου δήλωσε: «Τα παιδιά είναι έγκλειστα πολύ καιρό, είναι και αρσενικά, έχουν τον τρόπο τους τα αρσενικά όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι μέσα κάποιοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο ένθερμα.

Η Μαρία είναι ένας πολύ συμπαθής χαρακτήρας, ένα συμπαθητικό παιδί και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλάι σε κάθε συμπαίκτη της ο οποίος αισθάνεται δυσάρεστα είτε αισθάνεται κάποια θλίψη, προσπαθεί να τους παρηγορεί, να τους εμψυχώνει. Μέσα στο σπίτι συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν τα βλέπουν».