Ήλιος (26/2): Η Λήδα χάνει τη δουλειά της

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος (26/2): Η Λήδα χάνει τη δουλειά της

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και η Λήδα μετά από μία καταγγελία που γίνεται βρίσκεται ένοχη για τον θάνατο ενός ασθενή και χάνει τη δουλειά της από το νοσοκομείο.

Αυτά θα δούμε απόψε στον Ήλιο

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου - Ήλιος Περίληψη Επεισοδίου 110

Ο Δήμος, μετά από εντολή του Δικηγόρου, διώχνει με την βία τον Χρήστο από το μαγαζί και τον τραυματίζει. Η Λήδα, μετά από καταγγελία ενός γιατρού, βρίσκεται υπόλογη για τον θάνατο του ασθενούς και χάνει τη δουλειά της στο νοσοκομείο… Η ταυτότητα του χρηματοδότη του Φίλιππου αποκαλύπτεται και το όνομά του είναι Μενέλαος Μακρίδης…

Ήλιος (26/2)

Ο Φίλιππος νιώθει άσχημα που συνεργάζεται με την αστυνομία πίσω από την πλάτη της Διώνης, αλλά τα όσα μαθαίνει δεν του αφήνουν περιθώρια... Ο Μενέλαος φτάνει στην Καβάλα και ζητάει να συναντήσει τον Φίλιππο, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη αποκάλυψη… Η Αλίκη, με τη συμπαράσταση του Δημήτρη, ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του test dna και μαθαίνει την αλήθεια για την Ιωάννα... - δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για την μητέρα της.

Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας

Στην σειρά Ήλιος, ο Μενέλαος δεν είναι αυτός που φαίνεται και ο Δημήτρης με τον Φίλιππο και τον Χρήστο προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα, μέσω του γιου της, είναι ο νούμερο ένα στόχος του επικίνδυνου αυτού ανθρώπου.

Ο Δημήτρης με τον Χρήστο αναζητούν στοιχεία για το παρελθόν του Μενέλαου και την πραγματική του ταυτότητα. Παράλληλα ο Δήμος συνεχίζει τη συνεργασία του με τον δικηγόρο, αποκαλύπτοντας στη Σοφία το σχέδιο που έχουν με τον Φίλιππο και τον Δημήτρη.

Στη συνέχεια ο Φίλιππος αποδέχεται την πρόταση του Μενέλαου για περαιτέρω συνεργασία, ενώ η Διώνη αρνείται πεισματικά ν’ αποκαλύψουν τη σχέση τους στον πατέρα της. «Ξέρω πώς θα αντιδράσει. Καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι», του λέει σχεδόν φοβισμένη.

Ο Μενέλαος στο μεταξύ έχει έρθει με άγριες διαθέσεις. Συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο εξόντωσης της Αλεξάνδρας, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον πλησιάσει μυστικά. Ο Δημήτρης με τη σειρά του, μέσα από την έρευνα που κάνει, ανακαλύπτει πως ο Μενέλαος δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται.

Ήλιος Αλεξάνδρα εντολή δολοφονίας

Ο Φίλιππος αισθάνεται τύψεις που δεν λέει την αλήθεια στη Διώνη και ανησυχεί μήπως αυτό γίνει αιτία να χωρίσουν. Η Αλεξάνδρα, που φοβάται ότι ο Μενέλαος θα την καταστρέψει, δίνει εντολή στον Λουκά να τον σκοτώσει. «Πρέπει να φύγει οπωσδήποτε από τη μέση. Πρέπει να το τακτοποιήσεις άμεσα πριν προλάβει να μας εξοντώσει», του τονίζει.

Στο μεταξύ ο Δήμος φτάνει σε ένα ερημικό σημείο που έχει κανονίσει με τον δικηγόρο και εκεί θα πυροβολήσει, σύμφωνα με το σχέδιο, τον Χρήστο. Ο Μενέλαος που δεν εμπιστεύεται κανέναν, δίνει εντολή στενής παρακολούθησης του Δήμου. Οι υποψίες του για τον Δήμο και τον Χρήστο επιβεβαιώνονται… Αργότερα κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Αλεξάνδρα.

«Μοναδική μου επιθυμία είναι η ολοσχερής καταστροφή σου. Μόνο τότε θα ησυχάσω, όταν σε βγάλω από τη μέση και θα το κάνω. Δεν είμαι από αυτούς που δεν κρατούν το λόγο τους», της επισημαίνει. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα διαφαίνεται πως ένα καλά κρυμμένο μυστικό ενώνει αυτούς τους δύο ανθρώπους που πλέον είναι εχθροί. Η Αλεξάνδρα είναι σε απόγνωση.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης, με τη βοήθεια του Φίλιππου, καταφέρνει να μπει στο γραφείο του Μενέλαου. Σχεδιάζουν πώς θα ανοίξουν το χρηματοκιβώτιό του. «Εδώ πρέπει να φυλάει όλα τα μυστικά του», λέει ο Φίλιππος. Μαζί καταστρώνουν το σχέδιό τους προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Αργότερα ο Φίλιππος, επιχειρώντας να το ανοίξει, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του, ενώ ο Δημήτρης και ο Χρήστος χαίρονται με την επιτυχία τους να συλλάβουν τα τσιράκια του δικηγόρου και πιστεύουν ότι έτσι θα έρθουν πιο κοντά στον Μενέλαο.

TV Ρεπορτάζ - Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη