House of Fame: Το πρώτο live με την λαμπερή Ελένη Φουρέιρα και η παρουσίαση της κριτικής επιτροπής

Εντυπωσιακή η έναρξη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame: Το πρώτο live με την λαμπερή Ελένη Φουρέιρα και η παρουσίαση της κριτικής επιτροπής

To πρώτο live του House of Fame είναι γεγονός και η έναρξη του ήταν εντυπωσιακή με τους παίκτες να τραγουδούν και την Ελένη Φουρέιρα να βρίσκεται στο τιμόνι

Στην έναρξη του πρώτου Live, η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας, καλως ήρθατε στο πρώτο live του House of fame! Αργήσαμε λίγο, είναι η αλήθεια, αλλά απόψε είμαστε εδώ»!

«Απόψε θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μπροστά σας αλλά και μπροστά μας. Και όταν λέω μας εννοώ και εσάς, αγαπημένη μου κριτική! Κυρίες και κύριοι, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος» πρόσθεσε, δευτερόλεπτα αργότερα, η ποπ σταρ και η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ! Nωρίτερα τους είδαμε στο Καλό Μεσημεράκι.

H έναρξη του House of Fame

Τηλεθέαση House of Fame (25/2) - Άσχημα τα νέα για το μουσικό show του ΣΚΑΪ

Τι κι αν το Survivor αποτελεί το νούμερο ένα ριάλιτι αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, με βάση πάντα τα νούμερα τηλεθέασης, ο ΣΚΑΪ αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στην απογευματινή ζώνη μιας και το House of Fame συνεχίζει στις χαμηλές "πτήσεις" στο δυναμικό κοινό.

Το κανάλι το Φαλήρου έχει καταφέρει να βάλει στο πρόγραμμά του μερικά πολύ δυνατά προγράμματα. Ενώ λοιπόν η prime time και η μεσημεριανή ζώνη είναι τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, η απογευματινή καταρρέει.

To House of Fame, το νέο μουσικό show που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες στον ΣΚΑΪ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και έτσι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά είναι αρκετά χαμηλά, κάτι που βέβαια ισχύει και για το Makeover.

Όλα τα σενάρια βέβαια εξακολουθούν να μένουν ανοιχτά, αφού απόψε είναι το πρώτο live του House of Fame το οποίο είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Ο τροχός της τύχης 20.1
  • ALPHA: Deal 17.0
  • Mega: Supermarket sweep 7.9
  • ΣΚΑΙ: Super Makeover 10.9
  • ΣΚΑΙ: House of fame 13.0
  • ΑΝΤ1: Still Standing 12.8