MasterChef 5: Νευρίασε ο Ιωάννης που βγήκε πρώτος υποψήφιος - «Δεν το περίμενα από τον Πάνο»

Tα «πήρε» κανονικά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Νευρίασε ο Ιωάννης που βγήκε πρώτος υποψήφιος - «Δεν το περίμενα από τον Πάνο»

Χαμένοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ομαδική δοκιμασία στο Masterchef.

Ο Πάνος - που είχε βγει αρχηγός της ομάδας - όρισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ιωάννη αφού είχε την χαμηλότερη βαθμολογία για τα πιάτα του ενώ κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του.

Ο Ιωάννης, αν κι ήθελε να φαίνεται ότι πήρε χαλαρά αυτήν την απόφαση, το πρόσωπό του άλλο μαρτυρούσε κι είπε: «Μαγειρικά είναι σωστή η απόφαση αλλά όταν κάποιον τον έχεις σώσει και τον αποκαλείς αδερφό… δεν το περίμενα.» Μάλιστα όταν τον αγκάλιασε ο Πάνος, έδειξε φανερά την αμηχανία του.

Από την άλλη η Μαρίνα σαν να χαιρόταν με αυτήν την εξέλιξη και είπε ότι όταν πήγε να χαιρετήσει τον Ιωάννη φαινόταν τσαντισμένος: «Είδες πόσο ωραία είναι να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία;»

Ο εκνευρισμός του Ιωάννη στο MasterChef

Νίκος Μουτσινάς κατά του Ιωάννη από το Masterchef - «Ο παντελονάτος παίρνει την ευθύνη»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς έριξε τα καρφιά του στον Ιωάννη Αυλωνίτη από το Masterchef 5, σχολιάζοντας την ίδια στιγμή το “παντελονάτος” που ακούγεται συνέχεια.

Ο παρουσιαστής, μετά την προβολή μερικών αποσπασμάτων του ριάλιτι μαγειρικής στο Καλό Μεσημεράκι, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τους παίκτες αλλά και τις ατάκες τους -δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο-.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε αρχικά: «Με τα παντελόνια θα κάνω εμετό στο τέλος. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί ο Κρητικός έκανε ξανά παρέα με τον Ιωάννη. Πότε ενώθηκε η κλίκα; Προχθές έσπασε. Στο MasterChef έχουν πάθει μια τρέλα και στο Survivor κάπως το αναφέρουν το παντελόνατος, τι βλακεία είναι αυτή; Αυτό δεν έχει πεθάνει με την εποχή του; Ξαναέφεραν στη μόδα το παντελόνατος; Ξεκολλήστε λίγο παιδιά, βάλτε κι ένα μαγιό για να είστε άντρες, δεν χρειάζεται παντελόνι»

Αναφορικά με τον Ιωάννη και την καμένη κροκέτα που προσπάθησε να κρύψει από τους κριτές είπε: «Ο Ιωάννης που είπε ψέματα δεν έφυγε; Δεν έπρεπε να φύγει κανονικά; Άμα ήταν παντελονάτος… Ο παντελονάτος παίρνει και την ευθύνη. Θα έλεγε “συγγνώμη Πάνο, Κοντιζά, Λεώ, φεύγω”».