House of Fame Highlights (26/2): Η εντυπωσιακή έναρξη, η παίκτρια που «μάγεψε» τους κριτές και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο πρώτο live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame Highlights (26/2): Η εντυπωσιακή έναρξη, η παίκτρια που «μάγεψε» τους κριτές και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το πρώτο live του House of Fame ολοκληρώθηκε χθες βράδυ (26/2) και ήταν απλά εντυπωσιακό. Η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το κοινό σε μία φαντασμαγορική έναρξη, μία παίκτρια κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές με την ερμηνεία της ενώ αναδείχθηκαν και οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του House of Fame (26/2)

H λαμπερή Ελένη Φουρέιρα και η παρουσίαση της κριτικής επιτροπής

To πρώτο live του House of Fame είναι γεγονός και η έναρξη του ήταν εντυπωσιακή με τους παίκτες να τραγουδούν και την Ελένη Φουρέιρα να βρίσκεται στο τιμόνι

Στην έναρξη του πρώτου Live, η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας, καλως ήρθατε στο πρώτο live του House of fame! Αργήσαμε λίγο, είναι η αλήθεια, αλλά απόψε είμαστε εδώ»!

«Απόψε θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μπροστά σας αλλά και μπροστά μας. Και όταν λέω μας εννοώ και εσάς, αγαπημένη μου κριτική! Κυρίες και κύριοι, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος» πρόσθεσε, δευτερόλεπτα αργότερα, η ποπ σταρ και η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ! Nωρίτερα τους είδαμε στο Καλό Μεσημεράκι.

«Έμειναν» οι κριτές με την Χρύσα - «Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες»

Οι παίκτες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους όμως μια ήταν αυτή που εντυπωσίασε! Η Χρύσα ερμήνευσε το «Δεύτερα κλειδιά» και οι κριτές σάστισαν.

«Ήσουν εντυπωσιακή, κατάλαβα τα λόγια που λες. Η ερμηνεία σου με έκανε να καταλάβω τα λόγια γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα, όταν τραγουδάμε, είναι το ότι σκεφτόμαστε. Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές είχαν να πουν αρκετά θετικά για την ερμηνεία της Χρύσας.

house of fsame livr

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τρεις υποψήφιοι αναδείχθηκαν μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του σπουδαστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.

Αυτοί ήταν ο Στέφανος, η Έλενα και η Άλεξ Μαντή.